Bio Pet Menu
Moderatör: Moderatörler
-
xpxqx1
Konu Sahibi - Mesajlar: 79
Bio Pet Menu
Merhaba arkadaşlar.Biohazard mod için pet menu istiyorum.Dolar ile alınıcak.Petlerin farklı özellikleri olacak.Map boyunca kalıcak.Ücretli de kabulümdür.Yaparım diyen arkadaş var ise dönüş yapsın konuşalım.İyi forumlar herkeze. 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Bio Pet Menu
bu forumda ücretli eklenti yapana rast gelmedim. eklenti içeriğini biraz daha açarsanız yardımcı olabilirim. örneğin pet'ten kastınız nedir?
| Linklerini gizle |
-
xpxqx1
Bio Pet Menu
/petmarket gibi birşey olucak . İçinde 4-5 tane küçük evcil hayvan olucak . İstediğini alıcak oyuncu parası yetiyorsa . Map değişene kadar aldığı hayvan yanında gezicek .Hayvanlarında farklı özellikleri olucak . Mesela biri %5 saldırı artırı diğeri 100 armor verir diğeri gravity verir az birşey . Özellikli olması çok zor ise özelliksizde olur.Aconyonn yazdı: Çrş Ağu 26, 2020 10:01 pm bu forumda ücretli eklenti yapana rast gelmedim. eklenti içeriğini biraz daha açarsanız yardımcı olabilirim. örneğin pet'ten kastınız nedir?
| Linklerini gizle |
Bio Pet Menu
isteğiniz güzel zaman alabilir fakat yapılır. bunu yaptıktan sonra ya konu olarak ya da bu konunun altına eklentiyi bırakırım.
| Linklerini gizle |
-
xpxqx1
Bio Pet Menu
Tamamdır çok teşekkürler.Özel mesaja bakarsanız sevinirim.Aconyonn yazdı: Çrş Ağu 26, 2020 10:44 pm isteğiniz güzel zaman alabilir fakat yapılır. bunu yaptıktan sonra ya konu olarak ya da bu konunun altına eklentiyi bırakırım.
| Linklerini gizle |