Bicak engel yardım
Moderatör: Moderatörler
-
omertas14544
Bicak engel yardım
ReAPI daha sağlam çalışan bir şey. Daha neyi inkar ediyorsun anlamadım...
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Bicak engel yardım
Bahsetmek istediğim orası zaten
Arka planda çalışmayan kodlardan bahsediyorum
Sadece bunu kullanarak rg_remove_item
Eklentiyi Kısaltmış olmuyoruz bunu demeye çalışıyorum
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Bicak engel yardım
Eklentiyi kısaltıyoruz falan demedim zaten. Eklentinin daha hızlı çalışmasını sağlıyoruz. Eklentiyi kısaltmak hiçbir zaman çözüm olmaz. Senin kodlarının daha devamı var. Çok istiyorsan arka planda çalışan kodları da göz önüne sereyim bir değerlendirelim?F.T.H yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 11:12 pm Bahsetmek istediğim orası zaten
| Linklerini gizle |
Bicak engel yardım
Aynı şeyleri konuşuyoruz canım kardeşim : )Colditz yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 11:14 pm Eklentiyi kısaltıyoruz falan demedim zaten. Eklentinin daha hızlı çalışmasını sağlıyoruz. Eklentiyi kısaltmak hiçbir zaman çözüm olmaz. Senin kodlarının daha devamı var. Çok istiyorsan arka planda çalışan kodları da göz önüne sereyim bir değerlendirelim?
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Bicak engel yardım
Aynı şeyleri konuşmuyoruz.
"rg_remove_item" ile eklentiyi kısaltmış olmuyoruz diyorsun. Senin attığın komuta göre kısaltmış da oluyoruz.
Kütüphanedeki komutu kullanmayıp kendimiz komut yazmamız aşırı saçma ve gereksiz.
| Linklerini gizle |
Bicak engel yardım
Kütüphanede bulunmayan her komut sunucu zararına olacak diye bir şey yok kendimiz de üretebiliriz ki bu durum tabiki hoş değilColditz yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 11:24 pm "rg_remove_item" ile eklentiyi kısaltmış olmuyoruz diyorsun. Senin attığın komuta göre kısaltmış da oluyoruz.
Kütüphanedeki komutu kullanmayıp kendimiz komut yazmamız aşırı saçma ve gereksiz.
Kütüphanede bulunsa idi zaten onu eklerdim Reapi kütüphanesinde o komutu göremediğim için eklemedim tabiki reapi kullanmak sunucuyu CPU anlamında rahatlatır ve bunun denemesini birçok kez yaptım prethink dahil olmak üzere
Benim burada kullanmamda ki sebep amxmodx te tek komutla silebileceğimiz bir fonksiyon olmamasından ötürü kullandım
Ayrıca HamSandwich içerisinde şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım o da oldukça iyi bir kütüphanedir
| Linklerini gizle |
-
Colditz
Bicak engel yardım
get_weaponid(weapon) = amxmodxF.T.H yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 11:31 pm Ayrıca HamSandwich içerisinde şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım o da oldukça iyi bir kütüphanedir
while((wEnt = engfunc(EngFunc_FindEntityByString,wEnt,"classname",weapon)) && pev(wEnt,pev_owner) != id) {} = fakemeta
if(!ExecuteHamB(Ham_RemovePlayerItem,id,wEnt)) return 0 = hamsandwich
Hiçbir şey demiyorum. Böyle devam.
| Linklerini gizle |
Bicak engel yardım
Colditz yazdı: Cmt Ağu 10, 2019 11:33 pm Ayrıca HamSandwich içerisinde şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım o da oldukça iyi bir kütüphanedirHiçbir şey demiyorum. Böyle devam.Kod: Tümünü seç
get_weaponid(weapon) = amxmodx while((wEnt = engfunc(EngFunc_FindEntityByString,wEnt,"classname",weapon)) && pev(wEnt,pev_owner) != id) {} = fakemeta if(!ExecuteHamB(Ham_RemovePlayerItem,id,wEnt)) return 0 = hamsandwich
Alliedmods yazarları tarafından yazılmış olabilir savunacak hiçbir tarafı yok
| Linklerini gizle |