Bbmenu Sma Düzeltme + Bilgi ?
Moderatör: Moderatörler
-
balrog lar p v sı model e dırek atıcak sın usta yanlıs bu bbmenu nude cok fazla model var .d bu nedır yaw ya sma dosyasında basebuılder ınc ve colorchat gordum colorchatın cozumu nu ben renklı yazı yapıyodum ama cok fazla colorchat oldugu ıcın degıstırmem yanı sma dosyan ugrastırır benden bu kadar
ınclude klasoru ydu galıba ınc dosyası pek kkullanmıyorum sana kolay gelsın

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 338
-
Evet Codderler Buyrun Tam Size Göre Bir Plugin Bakarmsınız ? 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Kardeşim sen ne istiyorsun tam olarak anlamış değilim açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olurum burada benim kadar iyi base buldierden anliuam yoktur diye düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
Şimdi kardeşim ben bu menüdeki modelleri bb klasörünün içine attım modelste balorg ve minigun var onlarıda attım bb nin içine başka bir hata varmı colorchat falan dedi arkadaş'da şimdi başka bir seviye kaldımı modeller bitti eksik vs varmı ne yapıalcak başka bbmenünün çalışması için ?
Linklerini gizle |
-
dusunebılırsın ama ben sana katılmıyorummasquerade yazdı:Kardeşim sen ne istiyorsun tam olarak anlamış değilim açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olurum burada benim kadar iyi base buldierden anliuam yoktur diye düşünüyorum

Linklerini gizle |
-
Kardeşim modelleri attiysan sma kur sonra kurduktuktan sonra ki ekranı at hata veriyormu vermiyormu diye
)

Linklerini gizle |
-
O senin sorununBeoujolf yazdı:dusunebılırsın ama ben sana katılmıyorummasquerade yazdı:Kardeşim sen ne istiyorsun tam olarak anlamış değilim açıklayıcı bir şekilde yazarsan yardımcı olurum burada benim kadar iyi base buldierden anliuam yoktur diye düşünüyorum

Linklerini gizle |
-
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/clawbbmenu.sma(1290) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
Bunu Dİyor ?
Bunu Dİyor ?
Linklerini gizle |
-