merhaba arkadaşlar iyi forumlar bana basit bir plugin lazım eminim sizin için basit bir işlemdir şöyle anlatayım , oyuncu eline oto awp aldığı zaman elinden otomatikman atmasını istiyorum böyle bir plugin yapma şansımız varmı acaba şimdiden teşekkürler.
NOT : Arkadaşlar silah engelleme plugini olduğunu biliyorum ama bana bu tarz bir plugin lazım o plugin malesef işimi görmemekte şimdiden herkese çok teşekkürler
Yasaklamak varken neden bu tarz pluginler istiyorsunuz anlamıyorum. Madem zaten eline alınca atıcak neden yasaklamıyorsunuz ki? Niye boş yere uğraş verelim.
Tasarimci v2 yazdı:Yasaklamak varken neden bu tarz pluginler istiyorsunuz anlamıyorum. Madem zaten eline alınca atıcak neden yasaklamıyorsunuz ki? Niye boş yere uğraş verelim.
çünkü kullandığım modda silah engelleme plugini işe yaramıyor geçersiz kılıyor o yüzden
CsKolik yazdı:merhaba arkadaşlar iyi forumlar bana basit bir plugin lazım eminim sizin için basit bir işlemdir şöyle anlatayım , oyuncu eline oto awp aldığı zaman elinden otomatikman atmasını istiyorum böyle bir plugin yapma şansımız varmı acaba şimdiden teşekkürler.
NOT : Arkadaşlar silah engelleme plugini olduğunu biliyorum ama bana bu tarz bir plugin lazım o plugin malesef işimi görmemekte şimdiden herkese çok teşekkürler
Eklenti ektedir...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
CsKolik yazdı:merhaba arkadaşlar iyi forumlar bana basit bir plugin lazım eminim sizin için basit bir işlemdir şöyle anlatayım , oyuncu eline oto awp aldığı zaman elinden otomatikman atmasını istiyorum böyle bir plugin yapma şansımız varmı acaba şimdiden teşekkürler.
Eklenti ektedir...
teşekkürler fakat siz normal awp yi yasaklamışsınız ben sadece 2 adet oto awp yi yasaklamak istemiştim