basebuilder için quizz plugini
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Kontrol ettigimde reklam menu göremedim ama arkadaş bbmenusu atarsa ona entegre edebilirim reklam atma ayarını...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
MRX3565 yazdı:niye vermedi anlamadım.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> //new const TAG[] = "Csduragi.com" new Name[32], bool:g_engel[33] public elbasi1() { new players[32], inum; static Uid; get_players(players, inum) for(new i; i < inum; i++) { Uid = players[i]; g_engel[Uid] = false } } public elsonu() { new players[32], inum; static Uid; get_players(players, inum) for(new i; i < inum; i++) { Uid = players[i]; g_engel[Uid] = false } } public reklam_at(id) { if(g_engel[id]) { client_printc(id, "!t[!g%s!t] !nElde bir kere !treklam atabilirsin", TAG) return PLUGIN_HANDLED; } get_user_name(id, Name, sizeof(Name) - 1) g_bbpacks[id] += 3 g_engel[id] = true client_printc(id, "!t[!g%s!t] !nReklam Yaptigin icin !t[ !g3 TL !t] !nKazandin !") client_printc(0, "!t[!g%s!t] !tJeaLouS BaseBuiLDeR", Name) client_printc(0, "!t[!g%s!t] !tts177.csduragi.com", Name) client_printc(0, "!t[!g%s!t] !t213.238.173.144", Name) return PLUGIN_HANDLED; } stock client_printc(const id, const input[], any:...) { new count = 1, players[32] static msg[191] vformat(msg, sizeof(msg) - 1, input, 3) replace_all(msg, 190, "!n", "^x01") replace_all(msg, 190, "!g", "^x04") replace_all(msg, 190, "!t", "^x03") if(id) players[0] = id; else get_players(players, count, "ch") { for(new i = 0; i < count; i++) { if(is_user_connected(players[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, get_user_msgid("SayText"), _, players[i]) write_byte(players[i]) write_string(msg) message_end() } } } }
Kod: Tümünü seç
Uid = players[i];
g_engel[Uid] = false
Linklerini gizle |
-
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 558
@xhobLe Sorular geliyor cevaplıyoruz 10 tl kazandın diyor fakat tl olarak tl n artmıyor aşşada mesela 7 tl var bende soruyu biliyorum 17 olması gerekirken 7 tl gözüküyor hala napacaz
Linklerini gizle |
-
galiba bbmenunun icine entegre edilecek ama bbmenu bozulur diye korkuyorum bir sorun cıkarmı
Linklerini gizle |
-
-
TL sistemini native edip, quiz eklentisinde tanıtıcaksınız olay bu kadar veyahut quiz eklentisini bbmenü içerisine entegre ediceksiniz. bbmenü içerisine zaten entegre etip atmıştım, attığım sma'yı deneyin lütfen konunuz çözülmüştü fakat hala devam ediyorsunuz anlamadım neden böyle yaptığınızı.
Linklerini gizle |
-
Buyrun eklentideki bırakılan açığı kapattım quiz ile birlikte. Reklam menüsü içinde yok fakat. Saat 3 gibi boş olucam ozaman reklam menüyü ve başka ufak şeyler istiyorsanız belirtin yapalım bitsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
@TÜRKÇÜ bu bbmenu degil ben farklı bir bbmenu yükledim dün onun icin diyorum
Linklerini gizle |