Basebuilder classmenu olmuyor..
Moderatör: Moderatörler
-
bestcore
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Arkadaşlar birçok konu açdım ama sorunu halledemedim.Sorun şudur ekte verdigim classmenuyu csduragının kendi bb modu varken
yukluyorum.dosyada modelse direkt atıyorum.playera girip tek tek klasör oluşturup modelleri kendi adlarına atıyorum,sonra sma'yı eklentı ekleden yukleyip plugins.ini'ye giriyorum plugınadı.amxx yazıyorum serverden map degişiyorum ama modeller hiç yuklenmıyor ve olmuyor acaba sorun nerede lutfen sorunuma yardım edermısınız.
@By.King ►EmrullaH◄
@Yek'-ta
@masquerade
@Fatih ~ EjderYa
@MamiReyiz [S]
@Taha Demirbaş
yukluyorum.dosyada modelse direkt atıyorum.playera girip tek tek klasör oluşturup modelleri kendi adlarına atıyorum,sonra sma'yı eklentı ekleden yukleyip plugins.ini'ye giriyorum plugınadı.amxx yazıyorum serverden map degişiyorum ama modeller hiç yuklenmıyor ve olmuyor acaba sorun nerede lutfen sorunuma yardım edermısınız.
@By.King ►EmrullaH◄
@Yek'-ta
@masquerade
@Fatih ~ EjderYa
@MamiReyiz [S]
@Taha Demirbaş
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
DemirDesigin
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Biraz Hırs
-
bestcore
pardon hocam buyurun.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
bestcore
-
By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
- İletişim:
Paneldeki modlar bölümüdenki basebuilder modu kapalı mı ?
@bestcore
@bestcore
| Linklerini gizle |
-
bestcore
evet açık her yolu denedım kapatıp baştan yapdım mod açıkken yapdım ama olmuyor malesef
ya classmenude hata var yada bende ama nedir 
@By.King ►EmrullaH◄
@By.King ►EmrullaH◄
| Linklerini gizle |
-
bestcore
-
MamiReyiz [S]
Yüklediğiniz amxx si plugins e atmayın ftp giriş addons amx modx configs maps ordan bb ile ilgili ini olması lazım oraya atın ben eskiden serverimi bb yapmıştım ve bu class menü olayını çok kolayca kurmuştum hatanız vardır
| Linklerini gizle |
-
MamiReyiz [S]
Şu class menü eğer zombi model alma menüsüyse csduragının oto bbsinin clasmenüsü açık olduğundan dolayı sizinki olmuyor.
Bakın şimdi ftp giriş addons amxmodx configs maps orda plugin bb ini var oraya gir ve orda classes.amx varsa onun başına ``; bunu koy ve kendi eklediğin amxsi oraya yaz.Eklenti yükleden smayı kuruyorsun ya orda sana amxsini veriyor onu plugins.ini ye değil dediğin plugin bb iniye yaz
Bakın şimdi ftp giriş addons amxmodx configs maps orda plugin bb ini var oraya gir ve orda classes.amx varsa onun başına ``; bunu koy ve kendi eklediğin amxsi oraya yaz.Eklenti yükleden smayı kuruyorsun ya orda sana amxsini veriyor onu plugins.ini ye değil dediğin plugin bb iniye yaz
| Linklerini gizle |
-
bestcore
kanka dediklerinin aynısını yapdım plugins-bb.ini'den classes65in onune ; koydum herşeyi yapdım ama csduragının classmenusu kalkmadı.sorun oralarda birşey ama bulamadım ya sana panel felan versem halledermisin ? yasakmı yoksa panel paylaşmak felan ? yetkililer ?
| Linklerini gizle |