Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

basebuilder classmenu hatasi

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Beoujolf

Mesaj gönderen Beoujolf »

Tasarimci v2 yazdı:
Beoujolf yazdı:
Tasarimci v2 yazdı:Pluginde bir hata yok gibi. Eksik model yüklüyor olabilirsin.
eksık model yuklese ve plugını aktıf etse serverı cokertır
Bu konuda server çöküyor yazıyordu sanki hmm
ya yuzde 90 plugını aktıf etmıyordur basebuılder ını ve plugın ınıye yazmıyodur ondan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Server cokuyor dememis. Demekki plugin aktif olmuyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Mesaj gönderen seypa »

Sende daha onceden o modeller olabilir cs dosyani model isimlerini yazarak deneyebilirsin, ayiretten diger oyuncular o modele girebiliyor mu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cixx12
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.189
Clan İsmi: JussarieL CSGO
İletişim:

Mesaj gönderen cixx12 »

@seypa benim cs klasöründe o modeller yok vardi sildim ama yüklemiyor plugin aktif olmuyor serveride çökertmiyor menu de gelmiyor anlıyıcaginiz hatasiz yüklüyor ama işlevi yok sonuc bu calısmıyor ama aynı zmanda hatada vermiyor
diğer oyuncularda göremiyor göremiyor derken öle bi menu gelmiyor yani ztn plugin calissa modeli yanlis atsam server cöker ama çökmüyorda

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByEmpty06

Mesaj gönderen ByEmpty06 »

Modelleri atabilirmisin bi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Beoujolf

Mesaj gönderen Beoujolf »

cixx12 yazdı:@seypa benim cs klasöründe o modeller yok vardi sildim ama yüklemiyor plugin aktif olmuyor serveride çökertmiyor menu de gelmiyor anlıyıcaginiz hatasiz yüklüyor ama işlevi yok sonuc bu calısmıyor ama aynı zmanda hatada vermiyor
diğer oyuncularda göremiyor göremiyor derken öle bi menu gelmiyor yani ztn plugin calissa modeli yanlis atsam server cöker ama çökmüyorda
sen plugın aktıf etmeyı bılıyomusun sadece plugını yukleyınce aktıf olmuyor csduragında daha farklı plugın yuklemek oyunyonetıcısı yle aynı degıl

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cixx12
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.189
Clan İsmi: JussarieL CSGO
İletişim:

Mesaj gönderen cixx12 »

Beoujolf yazdı:
cixx12 yazdı:@seypa benim cs klasöründe o modeller yok vardi sildim ama yüklemiyor plugin aktif olmuyor serveride çökertmiyor menu de gelmiyor anlıyıcaginiz hatasiz yüklüyor ama işlevi yok sonuc bu calısmıyor ama aynı zmanda hatada vermiyor
sen plugın aktıf etmeyı bılıyomusun sadece plugını yukleyınce aktıf olmuyor csduragında daha farklı plugın yuklemek oyunyonetıcısı yle aynı degıl
hocam ben aktif etmeyi bilmiyo değilim buranın aktif etme sistemi cok farklı plugins.ini yazarsin aktif olur burda baska yere yazinca aktif oluyor aktifde ettim zaten genede teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala