Yekta bu yukarıda arkadaş link atmış gördün mü CSD Reklam ben bunu editlemesini bilmiyorum cs112.csduragi.com yazip bana atar mısın ya seni de böyle işinden alı koyuyorum hakkını helal et .
Banner Ters
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 118
- Clan İsmi: SaviorGaming
- İletişim:
Banner Ters
Link: | |
Linklerini gizle |
Banner Ters
Editlemene gerek yok, sadece konuyu oku.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:38 pmYekta bu yukarıda arkadaş link atmış gördün mü CSD Reklam ben bunu editlemesini bilmiyorum cs112.csduragi.com yazip bana atar mısın ya seni de böyle işinden alı koyuyorum hakkını helal et .
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Banner Ters
Okudum sağolasın ben sprite düzenlemesini bilmiyorum mdl felan tamam da bu nasıl yapılır bilmiyorum senin yapıp atma şansın varsa yapabilir misin?Cidden uğraştırdım seni ya dostum hakkını helal eyle.Yek'-ta yazdı: Cum May 01, 2020 3:42 pmEditlemene gerek yok, sadece konuyu oku.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:38 pmYekta bu yukarıda arkadaş link atmış gördün mü CSD Reklam ben bunu editlemesini bilmiyorum cs112.csduragi.com yazip bana atar mısın ya seni de böyle işinden alı koyuyorum hakkını helal et .
Linklerini gizle |
Banner Ters
Yardımcı olmayacağım. Kendiniz çözebilirsiniz, konu içeriğinde açık açık her şey yazıyor.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Banner Ters
Rarı indir. -> Dosyaları Rardan Çıkar. -> CSD_Reklam.spr'yi panelde sprites klasörüne at -> CSD_Reklam.sma'yı panelde eklenti yüklemede bölümünden yükle -> Plugins.ini'ye CSD_Reklam.amxx ekle kaydet -> Haritayı tekrar aç veya değiştir -> ADMIN_RCON (L Harfi) Yetkisine sahip olan adminliğine gir -> konsola amx_reklammenu yaz -> menuden gerisini de yaparsın heralde.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:47 pmOkudum sağolasın ben sprite düzenlemesini bilmiyorum mdl felan tamam da bu nasıl yapılır bilmiyorum senin yapıp atma şansın varsa yapabilir misin?Cidden uğraştırdım seni ya dostum hakkını helal eyle.Yek'-ta yazdı: Cum May 01, 2020 3:42 pmEditlemene gerek yok, sadece konuyu oku.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:38 pm
Yekta bu yukarıda arkadaş link atmış gördün mü CSD Reklam ben bunu editlemesini bilmiyorum cs112.csduragi.com yazip bana atar mısın ya seni de böyle işinden alı koyuyorum hakkını helal et .
(spr duzenleme felan yok eklenti kendisi senin sunucu ip adresini otomatik buluyor spr.yi ona gore duzenliyor)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Banner Ters
Bu kadar yazdın eyvallah fakat oradan ben kendi serverimin ip'sini koymak istiyorum mümkün mü?ByBuLuT ☪ yazdı: Cum May 01, 2020 4:24 pmRarı indir. -> Dosyaları Rardan Çıkar. -> CSD_Reklam.spr'yi panelde sprites klasörüne at -> CSD_Reklam.sma'yı panelde eklenti yüklemede bölümünden yükle -> Plugins.ini'ye CSD_Reklam.amxx ekle kaydet -> Haritayı tekrar aç veya değiştir -> ADMIN_RCON (L Harfi) Yetkisine sahip olan adminliğine gir -> konsola amx_reklammenu yaz -> menuden gerisini de yaparsın heralde.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:47 pmOkudum sağolasın ben sprite düzenlemesini bilmiyorum mdl felan tamam da bu nasıl yapılır bilmiyorum senin yapıp atma şansın varsa yapabilir misin?Cidden uğraştırdım seni ya dostum hakkını helal eyle.
(spr duzenleme felan yok eklenti kendisi senin sunucu ip adresini otomatik buluyor spr.yi ona gore duzenliyor)
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Banner Ters
Kendi serverinin ip'si olacak tabi milletin reklamını yapacak halin yok csx.csduragi.. da ip değil dns sen eklentiyi kur OTOMATIK OLARAK KENDI SUNUCU DNS ADRESIN ORDA CIKACAK KUR DENE daha da bişey yazmıyorumthiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 4:43 pmBu kadar yazdın eyvallah fakat oradan ben kendi serverimin ip'sini koymak istiyorum mümkün mü?ByBuLuT ☪ yazdı: Cum May 01, 2020 4:24 pmRarı indir. -> Dosyaları Rardan Çıkar. -> CSD_Reklam.spr'yi panelde sprites klasörüne at -> CSD_Reklam.sma'yı panelde eklenti yüklemede bölümünden yükle -> Plugins.ini'ye CSD_Reklam.amxx ekle kaydet -> Haritayı tekrar aç veya değiştir -> ADMIN_RCON (L Harfi) Yetkisine sahip olan adminliğine gir -> konsola amx_reklammenu yaz -> menuden gerisini de yaparsın heralde.thiefmasterz61 yazdı: Cum May 01, 2020 3:47 pm
Okudum sağolasın ben sprite düzenlemesini bilmiyorum mdl felan tamam da bu nasıl yapılır bilmiyorum senin yapıp atma şansın varsa yapabilir misin?Cidden uğraştırdım seni ya dostum hakkını helal eyle.
Linklerini gizle |
-
Banner Ters
Bende de ters oluyor başlangıç formatları vb. atabilir misiniz ? Photoshopta düz çıkıyor yani.
Linklerini gizle |