Banka Edit
Moderatör: Moderatörler
Banka Edit
Eklenti yazma bilgin nasıl ? Tamamen sıfır mı. Yaptığım anlatım en azından işin gidişatının farkında olanlara hitap ediyor.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
pluginnn
Yasaklı Üye
Banka Edit
benimde eklenti yazma bilgim 0 nasıl öğrenebilirim en ufak bir redbull plugini yazmayı bilmiyorum yardımcı olurmusunFatih ~ EjderYa yazdı: Prş Kas 07, 2019 7:08 pm Eklenti yazma bilgin nasıl ? Tamamen sıfır mı. Yaptığım anlatım en azından işin gidişatının farkında olanlara hitap ediyor.
| Linklerini gizle |
-
Kell_Adam
Konu Sahibi - Mesajlar: 46
Banka Edit
az çok bilgim varda bunu nasıl map değişmedne hemen önce yaptırıcam onu bilmiyorumFatih ~ EjderYa yazdı: Prş Kas 07, 2019 7:08 pm Eklenti yazma bilgin nasıl ? Tamamen sıfır mı. Yaptığım anlatım en azından işin gidişatının farkında olanlara hitap ediyor.
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Banka Edit
Hayku isimli üyenin paylaştığı banka eklentisine kendi çapımda bir kaç ekleme yapmıştım sorunsuz çalışıyor ama daha iyi kodlanabilirdi içerisinde cvar ayarları mevcut hesaba giriş çıkış yok authid'e kaydediyor paraları ve oyuncu oyundan çıktığında veya map değiştiğinde bankasında sınırdan az parası varsa bankaya atar ama oyuna her girdiğinde bir kere banka menusune girmiş olması gerekir
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |