Merhaba Iyı Forumlar Munkunse bir serverdaki herkese uygulanan bir ayar plugini isticektim.
Pluginin amacı belirlenen kodların belırlenen ayarda kalmasını saglamak ornegin.
cl_bobcyle 0 ' degilse 0 yapmasi , hud_centerid 0 , MP3Volume 0 , developer 3 , cl_himodels 0
ve belirlenen kodlar oyun ıcerısınde degıstırıldıgınde de yine belirlenen hale donmesi.Yani servera girdiginde 1 kere uygulanip bitmemesi belirle sureyle durumları kontrol edip belirlenen halde degilse belirlenen hale getirebilir mesela.
Yardımcı olan,olmak ısteyıpte olamayan ve umrunda olmayan herkese tesekkurler.Iyı Forumlar...
Ayar Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Ayar Yardım
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
public client_putinserver(id)
{
client_cmd(id,"cl_bobcyle 0")
client_cmd(id,"hud_centerid 0")
client_cmd(id,"MP3Volume 0")
client_cmd(id,"developer 3")
client_cmd(id,"cl_himodels 0")
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
- İletişim:
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Ayar Yardım
Bence servere giriste bi kere uygulamasi yeterli. Sahsen ben kendi configimi kullaniyorum eminim ki benim gibi olan bir cok kiside vardir bu configin her el degismesinden buyuk rahatsizlik duyarim. Ama siz yinede oyuncu her dogdugunda bu configleri uygulasin diyorsaniz hamsandwich kutuphanesi ekleyip plugin_init te publici tanitip oyuncu her dogdugunda bu kodlari azdirabilirsiniz. Bu aralar pek Pc girmiyorum yapamazsaniz etiketleyin tekrar bakarim.
Link: | |
Linklerini gizle |