ates sacan plugin
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
ates sacan plugin
selam arkadaşlar herkese iyi forumlar sizlerden bi istegim olacak ben bi serverda gormuştum dm modu için görsellik katıyordu havadan kar yagdırmak yerine damla damla ateş düşen bi plugindi her tarafta bazılarımız görmüştür cs76 da hol gaming de mevcuttu damla damla her yere ateş parçacıklari düşüyordu elinde o plugin var olan benımle paylasabılırmı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
ates sacan plugin
Google'a kar yağdırma plugini yazıp cs76'dan ateş .spr'sini alıp .sma icerisinden kar .sprsinin yerine ates .sprisinin adını yazarak bu işlemi uygulayabilirdin.MarkWeLL yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 9:25 pm selam arkadaşlar herkese iyi forumlar sizlerden bi istegim olacak ben bi serverda gormuştum dm modu için görsellik katıyordu havadan kar yagdırmak yerine damla damla ateş düşen bi plugindi her tarafta bazılarımız görmüştür cs76 da hol gaming de mevcuttu damla damla her yere ateş parçacıklari düşüyordu elinde o plugin var olan benımle paylasabılırmı
Öncelik araştırmak olsun lütfen istek olursa ha bulamazsın, konu açarsın. (benim önerim)
Linklerini gizle |
-
ates sacan plugin
Serveri kapattilar spr yi nasıl alacam oyunuda yeni yukledim silmiştimShooTeR yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 9:52 pmGoogle'a kar yağdırma plugini yazıp cs76'dan ateş .spr'sini alıp .sma icerisinden kar .sprsinin yerine ates .sprisinin adını yazarak bu işlemi uygulayabilirdin.MarkWeLL yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 9:25 pm selam arkadaşlar herkese iyi forumlar sizlerden bi istegim olacak ben bi serverda gormuştum dm modu için görsellik katıyordu havadan kar yagdırmak yerine damla damla ateş düşen bi plugindi her tarafta bazılarımız görmüştür cs76 da hol gaming de mevcuttu damla damla her yere ateş parçacıklari düşüyordu elinde o plugin var olan benımle paylasabılırmı
Öncelik araştırmak olsun lütfen istek olursa ha bulamazsın, konu açarsın. (benim önerim)
Linklerini gizle |
ates sacan plugin
şunun içinden ayıklayabilen varsa yarayabilir belki
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=218387

Linklerini gizle |
-
ates sacan plugin
buna benziyor dedıgım ama bunun havada yaganı idi aynı o boyuttamr1mr2 yazdı: Çrş Eyl 12, 2018 10:23 pm şunun içinden ayıklayabilen varsa yarayabilir belki
![]()

Linklerini gizle |
-
ates sacan plugin
Dene bakalım istediğin olucak mı ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
ates sacan plugin
@ahmetsencanx2 havayi fazlasıyla kararttı ama bu eklentı reıs sankı biohazard modu varmış hissi yaratiyor havanin acık olması gereklıydı bunda
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
ates sacan plugin
Buyur dene istersen;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ates sacan plugin
@JustR1x tam istedigim gibi olmuş fakat hava masmavi olmuş ben beyazlatmıstım hafiften ?
Linklerini gizle |