AntiCFG.sma
Merhabalar, bu eklenti içinde bulunan kodları oyuncuların bilgisayarında arayıp, varsa eğer o el slaylıyor düşüncesiyle yapılmış fakat fazla işlev göstermiyor acaba bu eklentiyi güncelleyip geliştirebilirmisiniz ?anti cfg eklentisi üzerinde istek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
anti cfg eklentisi üzerinde istek
Merhabalar, bu eklenti içinde bulunan kodları oyuncuların bilgisayarında arayıp, varsa eğer o el slaylıyor düşüncesiyle yapılmış fakat fazla işlev göstermiyor acaba bu eklentiyi güncelleyip geliştirebilirmisiniz ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
Arayıp bulmuyor, konsoldan o komut gönderilmiş ise slaylıyor, cfgler strafede o kodları göndermekte. Nasıl bir güncelleme-geliştirme istiyorsunuz anlamadım?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Cs dosyalarını tarayacak şekilde ayarlanamazmı ? Paneldeki [csdguard] alias sistemi sadece belirli alias kodlarını tarıyor varsa engelliyor 10 dakika ban atıyor aynı mantıkla alias ismi iceren strafe ismi iceren şeyleri tarayıp bu sefer slaylamasını istiyorum bu bizim forum için o kadar zor olmamalı ? yapabilecek arkadaşlar konuya bakarsa sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
Gayet kolay, ancak bu yasak. Oyuncunun dosyalarını tarayamam, değiştiremem. Forumda daha önceden böyle bir şey yapan yasaklanmış, ben de o akıllılığı yapacaktım.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Taramak neden yasak olsun ki sonuçta paneldeki koruma sistemi kısmen de olsa aynı şekilde yürümüyor mu? Yetkili arkadaşlar da bu konuyla ilgili bilgilendirme yapabilirlerse sevinirim.
@Taha Demirbaş @Yek'-ta
@Taha Demirbaş @Yek'-ta
Linklerini gizle |
Kim yasaklanmış? Link atabilir misin @Meczup
Bu eklenti ciddi anlamda eksik ve bunun üzerine gidilmesine gerek yok, zaten bu konunun sonunda elde edilecek olan eklenti zaten bütün panellerde olan eklenti. Alias kontrol eklentisi.
Paneldeki alias kontrol eklentisi belli kodları tarıyor, varsa engellemiyor direkt banlıyor. Olmayan kodlar geldiği vakit yine banlıyor. Çünkü alias için gönderilen komutlar bellidir.
"CS dosyalarını tarayacak şekilde"den kastın cfg isimleri mi? yoksa dll isimleri mi? Kısaca herhangi bir dosya mı?
eklenti ile hiç alakası yok. Konsola fpson, +nx_strafe_invisible yazılır ise banlıyor sadece eklenti. Zaten bunlarda alias kodları.bilgisayarında arayıp, varsa eğer o el slaylıyor düşüncesiyle yapılmış
Bu eklenti ciddi anlamda eksik ve bunun üzerine gidilmesine gerek yok, zaten bu konunun sonunda elde edilecek olan eklenti zaten bütün panellerde olan eklenti. Alias kontrol eklentisi.
Paneldeki alias kontrol eklentisi belli kodları tarıyor, varsa engellemiyor direkt banlıyor. Olmayan kodlar geldiği vakit yine banlıyor. Çünkü alias için gönderilen komutlar bellidir.
"CS dosyalarını tarayacak şekilde"den kastın cfg isimleri mi? yoksa dll isimleri mi? Kısaca herhangi bir dosya mı?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Evet herhangi bir dosya, dün bu eklentinin çalışıp çalışmadığını denemek için google 'a CS 1.6 alias kodları yazdım ilk çıkanı indirip cfg içine attım ne bu nede guard sistemi hiç bir işlem yapmadı, benim anlatmak istediğim ile paylaştığım pluginin bir alakası yok gibi görünüyor sizin konusmalarinizdan çıkardığım bu, peki bu anlattığım olay başka bir pluginde yapılamazmı? Örneğin serverıma strafe kullananların girmesini istemiyorum bunu engelleyecek bir plugin yokmudur?
Linklerini gizle |
"CFG içine attım", peki kullandınız mı? Bir çok kişi alias cfg yi sadece cfg gözü ile bakıyor. Alias konsola satır satır kod girmek yerine 1 kod ile daha fazla kod girilmesini sağlayan bir yapı. Zamanında mermilerin gidişatını anlık değiştiren komutlar vardı oyunda, bu steam oyuncularda kaldırıldı fakat eski sürüm kullanan oyuncularda hala var. Alias engelleyici bu oyuncular içindir. Steam oyuncu zaten alias ile yasaklı komutları kullanamaz. Çünkü oyunlarında yok. Hadi diyelim steam/non-steam fark etmeksizin alias cfg çalıştırdık. Konsola alias yazıp çıkan satırları inceler misiniz? Oradan setburst içeren bir komutu kopyalayıp konsola girin bakayım banlanacak mısınız? Yada avadd. Siz alias cfg çalıştırıp kullanmaz iseniz, yada yasaklı komutları alias ile birlikte kullanmaz iseniz hiçbir oyuncuya zararınız olmaz. Siz sadece aliaslıyım diye geçinirsiniz.
Strafe'den kastın hızlı bunny mi? Yoksa Strafe duck mı?
Strafe'den kastın hızlı bunny mi? Yoksa Strafe duck mı?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Forumdaki anti double duck eklentisini denedin mi ?
Linklerini gizle |