Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

amx_ss Fotolarını Bulamıyorum

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
whygh0st

Mesaj gönderen whygh0st »

Bir oyuncunun amx_ss'ini aldım numara verdi fakat ne yapacağımı bilmiyorum WEB FTP'e baktım lakin hiç bir şey bulamadım yardım edebilir misiniz? :steam: :hl:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

amx_ss komutu uygulanan oyuncunun ekran görüntüsünü uygulanan oyuncunun bilgisayarına kaydeder. Ssler komutu uygulayanın bilgisayarında veya panelde değildir. Ss alındıktan sonra hızlı bir şekilde oyundan çıkmadan şüpheliden ssleri iletmesi istenir. Verilen numara oyuncunun atacağı ssde gözükür amacı eski veya başka bir ss atmasını önlemektir.

(Ssler komut uygulanan kişinin oyunun kurulu olduğu yerde cstrike klasöründe ssin alındığı harita-tarih şeklinde oluşur)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
whygh0st

Mesaj gönderen whygh0st »

ByBuLuT ☪ yazdı: Prş Kas 05, 2020 9:51 am amx_ss komutu uygulanan oyuncunun ekran görüntüsünü uygulanan oyuncunun bilgisayarına kaydeder. Ssler komutu uygulayanın bilgisayarında veya panelde değildir. Ss alındıktan sonra hızlı bir şekilde oyundan çıkmadan şüpheliden ssleri iletmesi istenir. Verilen numara oyuncunun atacağı ssde gözükür amacı eski veya başka bir ss atmasını önlemektir.

(Ssler komut uygulanan kişinin oyunun kurulu olduğu yerde cstrike klasöründe ssin alındığı harita-tarih şeklinde oluşur)
Çok teşekkür ederim konu kapanabilir. :hl: :ct:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala