amx_ss Fotolarını Bulamıyorum
Moderatör: Moderatörler
-
whygh0st
Konu Sahibi - Mesajlar: 49
Bir oyuncunun amx_ss'ini aldım numara verdi fakat ne yapacağımı bilmiyorum WEB FTP'e baktım lakin hiç bir şey bulamadım yardım edebilir misiniz?

| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
amx_ss komutu uygulanan oyuncunun ekran görüntüsünü uygulanan oyuncunun bilgisayarına kaydeder. Ssler komutu uygulayanın bilgisayarında veya panelde değildir. Ss alındıktan sonra hızlı bir şekilde oyundan çıkmadan şüpheliden ssleri iletmesi istenir. Verilen numara oyuncunun atacağı ssde gözükür amacı eski veya başka bir ss atmasını önlemektir.
(Ssler komut uygulanan kişinin oyunun kurulu olduğu yerde cstrike klasöründe ssin alındığı harita-tarih şeklinde oluşur)
(Ssler komut uygulanan kişinin oyunun kurulu olduğu yerde cstrike klasöründe ssin alındığı harita-tarih şeklinde oluşur)
| Linklerini gizle |
-
whygh0st
Konu Sahibi - Mesajlar: 49
Çok teşekkür ederim konu kapanabilir.ByBuLuT ☪ yazdı: Prş Kas 05, 2020 9:51 am amx_ss komutu uygulanan oyuncunun ekran görüntüsünü uygulanan oyuncunun bilgisayarına kaydeder. Ssler komutu uygulayanın bilgisayarında veya panelde değildir. Ss alındıktan sonra hızlı bir şekilde oyundan çıkmadan şüpheliden ssleri iletmesi istenir. Verilen numara oyuncunun atacağı ssde gözükür amacı eski veya başka bir ss atmasını önlemektir.
| Linklerini gizle |