Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[İstek] Alan Bekçisi NPC Plugini

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

assault_1337 haritasında t ve ct kule olarak bilinen 2 yere npc koymak istiyorum.
Bu npcler hep orada duracak ve kuleyi belirli süre savunanlara özellik verecek.

T kuleyi x süre CT takımı savunmuşsa farklı T savunmuşsa ayrı ödül olacak ( karşı takımın kulesini ele geçirip savunana daha fazla ödül verecek)

Savunma sistemi şu şekilde aynı kişi ölmeden 120 saniye arayla 5 kere bıçakla npcye vurması gerekli başarırsa npcnin yakınında ve vuranla aynı takımda olanlara ödül verilecek ödül verildikten sonra npc x süre kadar uykuya geçip kullanılamazsa güzel olur.

Bi npcyi ct takımından birisi 2 kere (240 saniye) korudu ama 3.yü yapamadan karşı takımdan birisi geldi bıçakladı orayı ele geçirdi sayılacak o kişiye ve yakındaki kendi takımından olanlara ödül verilecek ve 5e kadar olan kontrol sıfırlanacak eklenti yazarları mantığı anlamıştır diye düşünüyorum gerisi hayal gücünüze de kalmış belki daha güzel keyifli bir olay da ortaya çıkaran olabilir.

Bu eklenti ücretsiz yapılmaz bunu yapan çıkmaz vb. yazmaya gerek yok ben %65'ini yaptım sayılır (5 kademeli kontrol noktasında sorun çekiyorum şuan) ama düzgün bir elden olursa daha temiz olur. İlgilenen olmazsa da ben kendi yaptığımı bitiririm ama 1 haftayı mı 1 seneye mi belli olmaz. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ByBuLuT ☪
İletişim:

bestcore yazdı: Cmt Eki 10, 2020 1:41 am
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Eki 10, 2020 1:41 am
amad yazdı: Cmt Eki 10, 2020 1:41 am
Necati Doğan yazdı: Cmt Eki 10, 2020 1:41 am
Yardımlarınızı bekliyorum :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Mesaj gönderen bestcore »

Kusuruma bakma benim bu kadar bilgim yok :( bu işe daha yeni ısınıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ByBuLuT ☪
İletişim:

bestcore yazdı: Cmt Eki 10, 2020 3:26 pm Kusuruma bakma benim bu kadar bilgim yok :( bu işe daha yeni ısınıyorum.
colditzi ekleyecektim pardon sağol yinede :D
Colditz yazdı: Cmt Eki 10, 2020 1:41 am

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Kule derken bayraklardan mı bahsediyorsun bilmiyorum. Ancak kule dediğin şeyin ent numarasına erişim sağlarsan belirli aralıklarda bir yakınındakleri kontrol edebilecek bir public ' e erişebilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ByBuLuT ☪
İletişim:

Fatih ~ EjderYa yazdı: Cmt Eki 10, 2020 11:22 pm Kule derken bayraklardan mı bahsediyorsun bilmiyorum. Ancak kule dediğin şeyin ent numarasına erişim sağlarsan belirli aralıklarda bir yakınındakleri kontrol edebilecek bir public ' e erişebilirsin.
Eklentiyi yazdım c4nette aktif, kule dediğim ct ve t basenin en üst odaları var ya 1337 haritasında oralar, bana sadece public çalıştığında npcnin yakınında publici çalıştıranla aynı takımdakilere ödül karşı takımdan olanlara slay kodları lazım teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala