/adminlik (adminlik fiyat bilgisi)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 144
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
- Clan İsmi: JWGAMING
Bu plugin @TunnS[C] sağolsun editleyip vermişti. Fakat bu plugin her el başlayınca sayden /admnilik fiyatlarını öğrenmek için /adminlik yazın diye bi bilgi geçiyor. ben bunu her el başı değil de ; map boyunca böyle arada bi bu bilgiyi göstersin istiyorum. aynı csduragı panelindeki reklam eklentisindeki gibi. bana yardımcı olabilir misiniz bu konu da ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Burdan zamanı ayarlarsın

Kod: Tümünü seç
public surezarfi(id)
{
set_task(60.0,"tanit_beni")
set_task(120.0,"tanit_beni")
set_task(180.0,"tanit_beni")
set_task(200.0,"tanit_beni")
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
@TunnS[C] dostum ben set_task(200.0,"tanit_beni") bunu istiyorum süre olarak. herhalde bu 200 saniyede bir demek. ama bunu nasıl yerleştiricem tam olarak onu bilmiyorum bunu içine koyabilir msin en azından nasıl oldugunu anlarım çok teşşekür ederim ayırıca
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
200 sıl 100,0 yaz 100 sanıyede bır gecsın zor bısı degılmilqa yazdı:@TunnS[C] dostum ben set_task(200.0,"tanit_beni") bunu istiyorum süre olarak. herhalde bu 200 saniyede bir demek. ama bunu nasıl yerleştiricem tam olarak onu bilmiyorum bunu içine koyabilir msin en azından nasıl oldugunu anlarım çok teşşekür ederim ayırıca

Linklerini gizle |
-
@TunnS[C] dostum
burda 4 tane zaman var ben bi tane olmasını istiyorum ne dmek istediğini anlamadım. anlasam yapıcam zaten kusuura bakma.
Kod: Tümünü seç
public surezarfi(id)
{
set_task(60.0,"tanit_beni")
set_task(120.0,"tanit_beni")
set_task(180.0,"tanit_beni")
set_task(200.0,"tanit_beni")
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
sılceksın burdakı gıbı ?milqa yazdı:@TunnS[C] dostumburda 4 tane zaman var ben bi tane olmasını istiyorum ne dmek istediğini anlamadım. anlasam yapıcam zaten kusuura bakma.Kod: Tümünü seç
public surezarfi(id) { set_task(60.0,"tanit_beni") set_task(120.0,"tanit_beni") set_task(180.0,"tanit_beni") set_task(200.0,"tanit_beni")
Linklerini gizle |
-
dostum malesef denedim olmuyor bunun çalışma prensibi şöyle ben izah ediyim onu fark ettim. bu zmaan her el başı sıfırlanıyor. yani ben 200 saniye de bir çıksına ayarlarsam eğer round 400 saniye olsaydı 2 kez çıkardı ama round daha kısa oldugu için her round başı direk çıkıyor olay böyle.
@Yek'-ta
@TunnS[C]
@Tasarimci v2
eğer bunu csduragının reklam kısmıındaki gibi bu bilgiyi sayden bütün map süresine yayıcak şekilde editleyebilir misiniz bileniniz varsa?
@Yek'-ta
@TunnS[C]
@Tasarimci v2
eğer bunu csduragının reklam kısmıındaki gibi bu bilgiyi sayden bütün map süresine yayıcak şekilde editleyebilir misiniz bileniniz varsa?
Linklerini gizle |
-
şimdi gördüm mesajınızı @Yek'-ta
random num un ne oldugunu bilmiyorum ama set task deidğiniz ne kadar da bir çıkcagı galiba ben 200 saniye de bir çıkmasını isterim
random num un ne oldugunu bilmiyorum ama set task deidğiniz ne kadar da bir çıkcagı galiba ben 200 saniye de bir çıkmasını isterim
Linklerini gizle |