Benim yazlığı da kutuphane olarak tanıtsaydın. Ayrlyetten yanlis native kullanilmis is_user_connected ve is_user_alive sorgusu eklemr1mr2 yazdı: Çrş Şub 07, 2018 9:31 am @emrebaba55 Ben yardımcı oluyum.Vericeğim pluginde yetkiye fazla hp ekler.Yani şöyle eğer adamın 150 hp ile başlamasını istiyorsan 50 yazıcaksın.Aşağıda verdiğim kodlar sorunsuz çalışmaktadır denedim bizzat buyur.
--> BAN YETKİSİ OLAN ADMİNLER 150 İLE BAŞLAR
--> B YETKİSİ (SLOT) OLANLAR 125 HP İLE BAŞLAR
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <cstrike> #include <hlsdk_const> #include <fakemeta> #include <fun> #include <engine> public plugin_init() { RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "bePS", 1); } public bePS(id){ if(get_user_flags(id) & ADMIN_BAN){ set_user_health(id,get_user_health(id) + 50) } if(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION){ set_user_health(id,get_user_health(id) + 25) } }
Admin ve slot hp
Moderatör: Moderatörler
Admin ve slot hp
Link: | |
Linklerini gizle |
Admin ve slot hp
@mr1mr2 daha iyisini yapabilirsin, eklenti içerisine düzelttiğim yerlerin sebebini yazdım.
@seypa canlı ve bağlı sorgusuna gerek yok, oyuncu doğduğu zaman zaten canlı ve bağlı olmak zorunda. Bağlı olmayan oyuncu doğamaz, doğarsa canlı olmak zorunda. Her iki koşulu da böylelikle atarız.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <hamsandwich>
#include <fun>
//gereksiz kütüphanelere gerek yok, sadece sana lazım olanları ekle.
public plugin_init() {
register_plugin("Can ver","1.0","mr1mr2"); // Eklentiye isim ver, liste de ne olduğunu bilelim.
RegisterHam(Ham_Spawn, "player", "bePS", 1);
}
public bePS(id){
if(get_user_flags(id) & ADMIN_BAN){
set_user_health(id,get_user_health(id) + 50);
}
else if(get_user_flags(id) & ADMIN_RESERVATION){ //else sebebi BAN yetkisi var ise bunu atlaması için, yoksa bunu sorgulasın
set_user_health(id,get_user_health(id) + 25);
}//Yoksa Ban ve Slot yetkisi olanın canı 175 olur.
}
@seypa canlı ve bağlı sorgusuna gerek yok, oyuncu doğduğu zaman zaten canlı ve bağlı olmak zorunda. Bağlı olmayan oyuncu doğamaz, doğarsa canlı olmak zorunda. Her iki koşulu da böylelikle atarız.
Linklerini gizle |
Admin ve slot hp
@seypa Eklenti sorunsuz çalışmakta , @Yek'-ta bunuda ben sıfırdan kodlamadım birisi bana yapmıştı başka forumda Hız + hp eklentisi diye içerinden hız bölümünü felan sildim arkadaşın istediği gibi verdim sadece ama o "else" kısmını öğrendiğim iyi oldu tşkkrler bilgi için..
Linklerini gizle |