Admin Şapkası Olmuuyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 46
- Server Ip/DNS: 213.238.173.149
- Clan İsmi: Respect Gaming
- İletişim:
Admin Şapkası Olmuuyor
Panelde Eklentiler Bölümünde Şapka Eklentisi Vardı Şimdi O Yok Ve Ben Yaptığım Admin Şapkasını Aktif Edemiyorum Yardım Edermisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JG GAMING
- İletişim:
Admin Şapkası Olmuuyor
@EnesReis
sma icerisinde models/sapkaayakkabi.mdl satirindaki sapkaayakkabi yazan kısmı kendi modelinizin ismi neyse oraya onu yazın
modelinizi panelde ftp ye girip models klasörünün direk icine yükleyin daha sonra addon/amxmodx/config/plugins.ini
icine gir en alt satira adminsapka_v1.amxx olarak kaydet son olarak map deisdir bu kadar.
sma icerisinde models/sapkaayakkabi.mdl satirindaki sapkaayakkabi yazan kısmı kendi modelinizin ismi neyse oraya onu yazın
modelinizi panelde ftp ye girip models klasörünün direk icine yükleyin daha sonra addon/amxmodx/config/plugins.ini
icine gir en alt satira adminsapka_v1.amxx olarak kaydet son olarak map deisdir bu kadar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Admin Şapkası Olmuuyor
@TuRK3Y[MUDUR] senin attığın en son sorunlu çalışıyordu
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JG GAMING
- İletişim:
Admin Şapkası Olmuuyor
@Yek'-ta
ben 2 ay önce denedim calısıyordu daha sonrasinda calısmamaya basladıysa bilgim yok acıkcası.Yinede verdigin bilgiden dolayı tesekkür ederim.
ben 2 ay önce denedim calısıyordu daha sonrasinda calısmamaya basladıysa bilgim yok acıkcası.Yinede verdigin bilgiden dolayı tesekkür ederim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 46
- Server Ip/DNS: 213.238.173.149
- Clan İsmi: Respect Gaming
- İletişim:
Admin Şapkası Olmuuyor
@TuRK3Y[MUDUR] Tesekur Ederim Aga Bi Deniyeyim Olursa Şimdiden Tekrar Teşekür Ederim.
Linklerini gizle |