Bu eklenti ile admin modeli ayarlanıyor buradaki model çalışıyor VİP'ler için kullanıyorum bunu diğer eklentiyide normal yetkide adminler için istemiştim ama orjinal eklentiye edit çekilmesi daha kolay olur yeni aklıma geldi eklenti ektedir.
Eklenti içinden ayarlanmış ADMİN_HUMAN olayı var yapılan ayarlar ile zombieplague.ini dosyasının içerisine
ADMİN_HUMAN = "modelismi" geçiriliyor.
new const models_admin_human_player[][] = { "vip" } bu kısımdan ayarlanıyor ve aynı zamanda burası zombieplague.ini ye yansıyor.
new g_access_admin_models[ACCESSFLAG_MAX_LENGTH] = "d" bu kısımdan ise hangi yetkide olduğu belirtliyor ve yine aynı şekilde zombieplague.ini ye geçiyor bu ayarlar.
Sizden isteğim aynı eklenti içerisinde ADMIN_KICK yetkisine sahip olanlar içinde ayrı bir model oluşturmanız.
Aynı şekilde ayarların zombieplague.ini'ye aktarılması iyi olur.
@PaZee
Admin Model
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Admin Model
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Admin Model
Herhangi bir problem yok eklentideJoseFine yazdı:iyi bir codera pluginini düzeltsen iyi olur bozmuşlar
Linklerini gizle |
-
Admin Model
@holigan o zaman @PaZee nin dediği gibi modunda model silici kodlar bulunuyordur kodu bilen biri varsa silceğin yeri söyler usta coderlardan yardım iste @PaZee sen yapamazmısın?
Linklerini gizle |
-
Admin Model
JoseFine yazdı:@holigan o zaman @PaZee nin dediği gibi modunda model silici kodlar bulunuyordur kodu bilen biri varsa silceğin yeri söyler usta coderlardan yardım iste @PaZee sen yapamazmısın?
Moruk dediğim gibi bu eklenti modun kendi eklentisi ve sorun çıkartmıyor yukarıda yazdım tekrar tekrar yazmama gerek yok lütfen çözüm yolu belirtmeyeceksen yorum yapma.
Linklerini gizle |