Admin kırmızı yazma
Moderatör: Moderatörler
-
LegendOfProd
Yasaklı Üye
Admin kırmızı yazma
Biliyorum Bunu Yapan Bendim Dur Bakalım Hiç Bakmadım Senin İçin Bakayım
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
LegendOfProd
Yasaklı Üye
Admin kırmızı yazma
Biliyorum Bunu Yapan Bendim Dur Bakalım Hiç Bakmadım Senin İçin Bakayım
| Linklerini gizle |
-
LegendOfProd
Yasaklı Üye
Admin kırmızı yazma
Senin Atıgına Baktım'Da O Sma Eksik Çalışır Ama Eksik Çünkü Renk System yok Varda Benmi Goremedım Gorseydim Yapardım Benimkinde Adminler Kırmızı Yazıyor Kuruclar Kırmızı Benimkini Kullan Sana Kalmış Ben Bulamadım
{ EGER İSTEDİGİNİZ PLUGİN VE YÜKLENMESİ LAZIM OLAN PLUGİN PARA KARSILIYLA YUKLENIR OZEL KENDİM YAPTIGIM PLUGİNLER VARDIR }
{ EGER İSTEDİGİNİZ PLUGİN VE YÜKLENMESİ LAZIM OLAN PLUGİN PARA KARSILIYLA YUKLENIR OZEL KENDİM YAPTIGIM PLUGİNLER VARDIR }
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
Konu Sahibi - Mesajlar: 1637
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Admin kırmızı yazma
İşte o dediğiniz eklenecek bu plugine.LegendOfProd yazdı: Pzt Şub 10, 2020 5:54 pm Senin Atıgına Baktım'Da O Sma Eksik Çalışır Ama Eksik Çünkü Renk System yok Varda Benmi Goremedım Gorseydim Yapardım Benimkinde Adminler Kırmızı Yazıyor Kuruclar Kırmızı Benimkini Kullan Sana Kalmış Ben Bulamadım
Bu arada bu forumda para karşılığı işlemler yasak. Yasaklanmanıza falan neden olabilir.
Neyse yapacak çıkar illaki saolun
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Admin kırmızı yazma
Forumda ücretli satış yasak kardeşim yorumunu kaldır, ve ufacık bir eklenti için para isteyeceksen burada çok dışlanırsın.LegendOfProd yazdı: Pzt Şub 10, 2020 5:54 pm Senin Atıgına Baktım'Da O Sma Eksik Çalışır Ama Eksik Çünkü Renk System yok Varda Benmi Goremedım Gorseydim Yapardım Benimkinde Adminler Kırmızı Yazıyor Kuruclar Kırmızı Benimkini Kullan Sana Kalmış Ben Bulamadım
Az çıkarçılık yerine yardım edin be yardım...
| Linklerini gizle |
-
OPC Line