Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

3 Adet problemim var yardımcı olurmusunuz

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
champion09

Mesaj gönderen champion09 »

1- serverde radyo komutları eklentilerden kapatmama rağmen hala ct de "hadi hadi hadi" diyor ölünce "teröristler kazandı" diyor bunları nasıl kapatabilirim?

2- JBMenu "MARKET"te Çekiç, döner bıçağı, testere 3ününde duvara vurduğumda sesi aynı bunların ses dosyaları lazım değiştirecem jbmenu icinden nereden bulabilirim acaba orjinal ses dosyalarını?

3- El sonu lr'de yada ct öldürdüğünde dans plugini yükledim sıkıntı yok sorunsuz calısıyor fakat dans ederken müzik çalmasını istiyorum bazı arkadaşlar attı onlar mesela 10t 2ct var 9t kaldıgında calısıyor lr atıyorsun ct vuruyorsun müzik calmıyor ben ct öldürdüğünde yada öldüğünde müzik calmasını istiyorum şimdiden teşekkürler..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Mesaj gönderen TunnS[C] »

champion09 yazdı:1- serverde radyo komutları eklentilerden kapatmama rağmen hala ct de "hadi hadi hadi" diyor ölünce "teröristler kazandı" diyor bunları nasıl kapatabilirim?

2- JBMenu "MARKET"te Çekiç, döner bıçağı, testere 3ününde duvara vurduğumda sesi aynı bunların ses dosyaları lazım değiştirecem jbmenu icinden nereden bulabilirim acaba orjinal ses dosyalarını?

3- El sonu lr'de yada ct öldürdüğünde dans plugini yükledim sıkıntı yok sorunsuz calısıyor fakat dans ederken müzik çalmasını istiyorum bazı arkadaşlar attı onlar mesela 10t 2ct var 9t kaldıgında calısıyor lr atıyorsun ct vuruyorsun müzik calmıyor ben ct öldürdüğünde yada öldüğünde müzik calmasını istiyorum şimdiden teşekkürler..
1-Radyo ıcın bunu kurun.
ss.sma
2-Sma atmadan kımse bır şey yapamaz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fikret Köseler
Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
Clan İsmi: InFlaMes GaminG

Mesaj gönderen Fikret Köseler »

Buyur aga muzıklerı dırek misc ìn içine at aktıf et sorunsuz calısır ıstersende muzuklerı degısır o senın kararın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
champion09

Mesaj gönderen champion09 »

@TunnS[C] @Fikret Köseler 2nizede cok teşekkür ederim sagolun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala