Zula Mod Yapmam Mümkünmü ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Googlede okadar araştırma yaptım 1 tane bile zula mod yok.Zulanın silah modellerini aradım bulamadım.Normal silahları aradım.Sadece M468 ve Fnfal bulabildim.Bulan varsa atabilirmi ? yada bu modu yapmak mümkünmü ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Bildiğin Deathmach sadece ses ve silahları değişiyorsun. CS:GO Modun aynısı sadece Zula tagı geliyor üstüne. Sekmemeyi düşürürsün bla bla bla.
Linklerini gizle |
-
bunu yapman zor olur kolay bir mod degil zula modMamiReyiz [S] yazdı: Pzr Şub 17, 2019 11:27 am Googlede okadar araştırma yaptım 1 tane bile zula mod yok.Zulanın silah modellerini aradım bulamadım.Normal silahları aradım.Sadece M468 ve Fnfal bulabildim.Bulan varsa atabilirmi ? yada bu modu yapmak mümkünmü ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Zula radyo sesleri var selamın aleyküm aleyküm selama tüm radyolar var.Fakat silah modelelri yok.İşte fnfal m468 var ama diğerleri yok
Linklerini gizle |
Zula modunu kodlayanı bilmem. Moduda bilmem. Yapıldımı öyle bir mod ?
Dust2 yi koy bir tr yazılı board eklentisi tamam.(!)
Dust2 yi koy bir tr yazılı board eklentisi tamam.(!)
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: 123
- Clan İsmi: Via ' Prime
- İletişim:
hayattinizda kaç kere kodlama vs gibi şeyler yaptiniz ?ByPassage yazdı: Pzr Şub 17, 2019 2:58 pmbunu yapman zor olur kolay bir mod degil zula modMamiReyiz [S] yazdı: Pzr Şub 17, 2019 11:27 am Googlede okadar araştırma yaptım 1 tane bile zula mod yok.Zulanın silah modellerini aradım bulamadım.Normal silahları aradım.Sadece M468 ve Fnfal bulabildim.Bulan varsa atabilirmi ? yada bu modu yapmak mümkünmü ?
Linklerini gizle |