selam csduragi sunucularından holigan zombie serverın aynısından server açmak istiyorum kiralıyacam sormak istediğim siz mi kuruyorsunuz yoksa kiralayan kişimi kuruyor zombie serveri?yada hiçbiri değilse bu serverınki gibi olan zombie mod serverın dosyalarını nereden bulabilirim yada yapabilirim?
1. sorun kiralarsan sen yaparsın Csdurağı kendisi hazır modlar sana veriyor ama + eklentilerini sen yapıyorsun veya buluyorsun
2. sorun forumda buradan bulabilirsin veya başka forumlardan bulabilirsin hatalıysa burada çözdürebilirsin
CSdurağı panel ile birlikte zm dahil modlar vermektedir. Verilen modların dışındaki yada modlara eklentileri kurmak ve bulmak size aittir. Plugin düzeltme vs işlemlerde ise forumdan yardım alabilirsiniz.
alpersoylu34 yazdı:1. sorun kiralarsan sen yaparsın Csdurağı kendisi hazır modlar sana veriyor ama + eklentilerini sen yapıyorsun veya buluyorsun
2. sorun forumda buradan bulabilirsin veya başka forumlardan bulabilirsin hatalıysa burada çözdürebilirsin
redarmygaming yazdı:CSdurağı panel ile birlikte zm dahil modlar vermektedir. Verilen modların dışındaki yada modlara eklentileri kurmak ve bulmak size aittir. Plugin düzeltme vs işlemlerde ise forumdan yardım alabilirsiniz.