Selamın Aleyküm Youtubede Videolarda Görüyorum bi mapta ortada büyük canavar var ve bu canavarı oyuncular vurmaya çalışıyor bu modun ismi ne ? yardımcı olurmusunuz
O modda güzel onu biliyorum zaten onun bende var gelişmiş modelleri silahlar olsun filan güzelleri var.Onu kurmayı düşünüyorumda benim attığım videodaki olmaz dimi
MamiReyiz [S] yazdı: Cum Nis 05, 2019 7:02 pm
O modda güzel onu biliyorum zaten onun bende var gelişmiş modelleri silahlar olsun filan güzelleri var.Onu kurmayı düşünüyorumda benim attığım videodaki olmaz dimi
pek bilmiyorum valla ama senın attıgın modda guzel aslında kurulması olsa kursak zevklı olur benım ıstedıgım modlarda o şekilde..
MamiReyiz [S] yazdı: Cum Nis 05, 2019 7:07 pm
Senin attığın mod aynısı değilmi zaten
aynen aynısıda senınkıyle bıraz farklı sanırım ve benım attıgım mod çökuyoır modda sorun var sanırım daha öncede denedik çökme yaratıyor .. bu mod hakkında bırılerı bırseyler yapılırsa mod kurulur aslında..
aynen o attığım mod ile çalışmalara başladım arıyorum videolarda link var ama linklere girince indir yeri yok nasıl indirecez onlar sanırım bir zombie modun üzerine yapmışlar o kız canavarı filan bir zombie mod un üzerine yapmışlar.Çünkü bir tane ailen boss mod buldum aynen o kız gibi ama bu canavar ama onun için zombie plague 4.3 mü 4.5 mi ne ne onun olması lazımmış öyle