Bugün zombie escape modu paylaşıcam ordan düzenlemeleri yapabilirsin tüm detaylar verilicek..ShooTeR yazdı:Arkadaşın attıgı linkteki model yazan yerleri değiştirseniz bile smadaki modelleri calıstırır modellerin değişmesini istiyosanız sma icini editleyeceksiniz.crayz yazdı:DarkWWARZ yazdı:evet onuda şu bölümden editleyebilirsiniz:
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lasses.ini
hocam iki tane normal cs karakteri geldi dediğin linke bastım edit olmuyor model ekliyemiyorum isim deiştiremiyorum
Zombie human sınıfı karakter dosyası silindi
Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Forumda zaten bir ZE modu bulundugu icin ikinciyi onaylıcaklarını pek sanmıyorum.DarkWWARZ yazdı:Bugün zombie escape modu paylaşıcam ordan düzenlemeleri yapabilirsin tüm detaylar verilicek..ShooTeR yazdı:Arkadaşın attıgı linkteki model yazan yerleri değiştirseniz bile smadaki modelleri calıstırır modellerin değişmesini istiyosanız sma icini editleyeceksiniz.crayz yazdı:
hocam iki tane normal cs karakteri geldi dediğin linke bastım edit olmuyor model ekliyemiyorum isim deiştiremiyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 93
ortada sma dosyası yok ondan editleyemiyom zaten bende onu anlatıyomShooTeR yazdı:Arkadaşın attıgı linkteki model yazan yerleri değiştirseniz bile smadaki modelleri calıstırır modellerin değişmesini istiyosanız sma icini editleyeceksiniz.crayz yazdı:DarkWWARZ yazdı:evet onuda şu bölümden editleyebilirsiniz:
En son crayz tarafından Sal Oca 02, 2018 12:45 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
DarkWWARZ yazdı:Bugün zombie escape modu paylaşıcam ordan düzenlemeleri yapabilirsin tüm detaylar verilicek..ShooTeR yazdı:Arkadaşın attıgı linkteki model yazan yerleri değiştirseniz bile smadaki modelleri calıstırır modellerin değişmesini istiyosanız sma icini editleyeceksiniz.crayz yazdı:

DarkWWARZ arkadaşım bana human sma dosyası indirebileceğim bi link ver lütfen acil lazım
Linklerini gizle |
-
-
Plugins-zm.ini icerisine "zp50_class_human_classic.amxx" yazıp kaydedin.
Normal human aktif olur farklı model eklemek isterseniz alliedmodderstan orjinal eklentilerin arasında bunun smasını bulabilirsiniz.
Normal human aktif olur farklı model eklemek isterseniz alliedmodderstan orjinal eklentilerin arasında bunun smasını bulabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Shooter dediğin siteye girdim kardes güzel sen bebim sorunumu anladın o siteyi gezdim hangisiniindircemi anlamadım özelden lütfen link at araştırdım vallaha billaha bulamadım indirmem gereken dosyayıShooTeR yazdı:Plugins-zm.ini icerisine "zp50_class_human_classic.amxx" yazıp kaydedin.
Linklerini gizle |
-
...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
reis verdiğin linkteki sma dosyası edit olmuyor benim sildiğim dediğim sma da bir sürü kod yazılıydı birinden parayla aldım yanlışlıkla sildim buna dış görünüm el gibi modeller ekleyemiyorum yani model yerine modelin klasör ismini yazıyom eski cs karakterleri çıkıyoShooTeR yazdı:...
Linklerini gizle |
* ilk önce burdakilerin hepsini sil https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lasses.ini
* verdiğim linkleri panelindeki eklentiler bölümünden servarına yükle!
* plugins.inin en altına yaz!
* serverini aç kapa yap!
* yukarıdakilerin hepsini sorunsuz bir şekilde yaptıkdan sonra bu linke tekrar gir gerisini zaten biliyorsundur..
* verdiğim linkleri panelindeki eklentiler bölümünden servarına yükle!
* plugins.inin en altına yaz!
* serverini aç kapa yap!
* yukarıdakilerin hepsini sorunsuz bir şekilde yaptıkdan sonra bu linke tekrar gir gerisini zaten biliyorsundur..
Linklerini gizle |