Zombie Giant Mod Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
ama şimdi ben csduragi serverimde smaları kullanıcam nerden bilcem smaların çalıştığını ama ? olurmuki
Link: | |
Linklerini gizle |
-
tamam işte. o smaları amxxe dönüşütürüp atacaksın çalışacak. bu kadar basit ve plugins.ini yazacaksın
Linklerini gizle |
-
attığın linke tıkladım doğrusu dimi
https://www.mediafire.com/file/0ygyx62s ... 2-2018.rar
https://www.mediafire.com/file/0ygyx62s ... 2-2018.rar
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
kardeşim ben 3 4 kere denedim de olmadı mod sma dosyası falan herey mevcuk bir forumda öm den atarım ıstersenMamiReyiz [S] yazdı: Cmt Nis 06, 2019 5:24 pm Yardım Edebilirmsiniz bir çok yerdne buldum bazılarının sması yoktu bazıları modül istiyordu.Bir tane buldum gelmişmiş ama ondada eklenti var ama çok karışık.Aşağıya zaten atıcam bilgili olanlar hangi eklentileri kurmama yardımcı olabilirlermi.
Ve model dosyalarında bile mesela örnek m4a1 mdl skinleri çok fazla bir çok m4a1 var acaba ordan tek 1 tanesinimi seçiceğim.Yapımcı istediğini seç diyemi koymuş.Tüm eklentilere baktım m4a1 modelleri var galiba o modellerden 1 tanesini seçip o eklentiye koyacam sanırım çok karışık eklentiler.1 eklentiden 2 tanesi var.2 side aynı eklenti ama isimleri değişik bi el atsanız lütfen
Linklerini gizle |
-
-
@omertas14544 non steam olaranı indirdim rarın içinde 2 tane klasör var
ReHLDS+ReGameDLL
Harici HLDS (Non-Steam olanlar için) bunlardan hangisini yapayım
ReHLDS+ReGameDLL
Harici HLDS (Non-Steam olanlar için) bunlardan hangisini yapayım
Linklerini gizle |
-
@vatanc özelden attığın linki biliyorum o modül istiyor o olmaz tabi
bendeki gelişmişi ve çok fazla eklenti sma var yoksa kurarım şuan hlds açıp ona kuracam ve deniyecem kendim geliştirecem yardımcı olursanız teşekkür ederim güzel bir mod kurarsam söylerim size

Linklerini gizle |
-
@omertas14544 linktei non steamı csduragı sağ tık yapıp direk içine attım yükleniyor şuan doğrudur umarım
@By.King ►EmrullaH◄
@By.King ►EmrullaH◄
Linklerini gizle |
-
@omertas14544
@Yek'-ta
Linkteki no steamı indirdim.
Masaüstündeki Cs 1.6 sağ tık yaptım.Non steam içindekileri oraya attım. sonra hlds ye bastım server bilgileri girdim.Kurmak istediğim modu gereken yerlere attım.Sonra oyuna giriş yaparken hata veriyor.
_AIL_stream_playback_rate@4 yordam giriş noktası,mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.
@Yek'-ta
Linkteki no steamı indirdim.
Masaüstündeki Cs 1.6 sağ tık yaptım.Non steam içindekileri oraya attım. sonra hlds ye bastım server bilgileri girdim.Kurmak istediğim modu gereken yerlere attım.Sonra oyuna giriş yaparken hata veriyor.
_AIL_stream_playback_rate@4 yordam giriş noktası,mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.
Linklerini gizle |
-
Olmuyor csyi silip baştan kurdum linkteki non steamı csnin içine atıyorum sonra modu kuruyorum gereken yerlere hlds sew açıyorum oyuna giriyorum hiçbirşey olmuyor.Adminde yazamıyorum kendime zaten
Linklerini gizle |