Bakın modu satın almış olabilirsiniz ancak bizden yardım istiyorsanız dosya paylaşımı yapın ki duzeltip size gönderelim...
Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil.
ShooTeR yazdı:Bakın modu satın almış olabilirsiniz ancak bizden yardım istiyorsanız dosya paylaşımı yapın ki duzeltip size gönderelim...
Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil.
hocam haklısın ama pek anlamıyorum işte sıkıntı o özelden yazayım sana göster bana ne istiosan verim
ShooTeR yazdı:Bakın modu satın almış olabilirsiniz ancak bizden yardım istiyorsanız dosya paylaşımı yapın ki duzeltip size gönderelim...
Eklentiyi paylaşmak istemiyorsa bunu başından söyleyecek, öyle şey yok.
ShooTeR yazdı: Fatih ~ EjderYa Bunu Beğendi
Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil.
Eklentiyi paylaşmak istemiyorsa bunu başından söyleyecek, öyle şey yok.
ShooTeR yazdı: Fatih ~ EjderYa Bunu Beğendi
Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil. Haaa yok gönderemem ! derseniz, modu satın aldığınız kişiden yardım isteyin forum ortamından değil.
ShooTeR yazdı:Bak kardeşim bu forum ortamında profesyonel plugincilerde var acemi olup yardımı dokunanlar bile var lang dosyasını paylaşın txtlere göz atalım.
buyur reis
lang.rar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.