Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yüksek yetki verme

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen ADOW »

Sizce bi kualnıcıyı SLOT ADMİN NORMAL ADMİN ELİT vb sacma deilimi orenek veriyorum admin acılımı yonetim yeni gelene neden yönetim veriyonuz herkez slot 3 4 versek kimse almıyo sizcede suyu cıkmadımı ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen ByPassage »

ADOW yazdı: Cmt Kas 16, 2019 4:47 pm Sizce bi kualnıcıyı SLOT ADMİN NORMAL ADMİN ELİT vb sacma deilimi orenek veriyorum admin acılımı yonetim yeni gelene neden yönetim veriyonuz herkez slot 3 4 versek kimse almıyo sizcede b*oku cıkmadımı ?
bu isyan sebebi ne klanın yöneticisine kalmış bişi artık cs 1.6 eskidi eski kitle yok adamlarda doldurmak için yapması gerekiyor saygı duyman lazım dostum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen Meczup »

Saygı duymaması gerekiyor, buna karşı çıkmamız gerekiyor. Tabiri caizse veletleri klanda tutacağız diye ilah yaptık başımıza. Sunucumuzda Slot3-4 yok, boşa Tsde slot yetkisi yer kaplıyor. Herkes bir anda yetkileri düşürse kimse itiraz edemez eskiden "Abi asistan ver çok ilgiliyim" diyen kişiyi banlıyorduk biz. Şimdi S-A veriyoruz durmuyor.

Düzenleme 1 : Eskiden Stajyer, Slot Adminden başlatma gibi durumlar da yoktu. Sunucu Sahibi yetkisi için bile "Ortak ,Ceo, Sunucu Başkanı, Server Sahibi, Sunucu Sahibi, CS Sahibi" yetkiler açtık, çok saçma çok! Captan yetkisi vardı eskiden kendimize alırdık, herkes slot komutçuydu adminler belliydi admin olmanın bir ağırlığı vardı şimdi babasının cüzdanından para kaçıran veletler innial üzerinden sunucu kiralıyor.

Düzenleme 2 : Stajyer admin bile yoktu yanlış söylemişim, stajyer ne yahu?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

Bu olayı genellıkle Jailbreak sunucularda Daha sık gorebilirsiniz .
Slot 1-2-3-4 5 vs vs sonra slot admın slot kaptan
Komutcu 1 2 3 4 5 Komutcu Admın Komutcu KAPTAN
her hafta toplantı yapılır toplantıya katılanlar ılgılı olanlar her hafta 1 sevıye yukselır felan slot 1 se 2 ye cıkar gelmeyenler Düşer veya silinir fln
Die onun dısında asistanıymıs ortagıymıs bılmem neyiymis felanda filanda varda var
Yaş hitabı Herkese uymayan Bir sistem
misal pro sunucuda Böyle birsey göremezsiniz .
Mesela benm sunucumda
slot VS YOK .
slot admın hitabı var birtek
slot adminden başlar
Normal Admın
Steam admın
Yonetıcı
Kurucu
Bunlar fix olan sabit yetkiler . steam admınımız cok dıe steam admın ekleme geregı duydum .
Onun dısında Admınlık satın alacak kısılere Ozel Fiyat farkı ile master WIP ADMIN Vs de bulunduruyorum
bazen dusunuorum bunlar bile fazla geliyor aslında .
Fakat cs Alemi Eskisi gibi degil .
Nerde O Eski adminler Ah ah diyip aglayasım var.
Biz ts3 de Bizden Yetkisi 10 kat aşşagıda olan Kisiye Sırf aramızda Yaş farkı var die abi cekip saygımızı korurduk . bisey dedimi agzımızı açamazdık
simdi bakıyorum 12 Yaşındaki Cocuk Sunucu sahibi olmuş Yetkisine güvenip 25 Yaşındaki adama ana bacı sovup ts den banlıor felan

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen Meczup »

[B.O.S.S]>>> yazdı: Cmt Kas 16, 2019 9:06 pm Bu olayı genellıkle Jailbreak sunucularda Daha sık gorebilirsiniz .
Slot 1-2-3-4 5 vs vs sonra slot admın slot kaptan
Komutcu 1 2 3 4 5 Komutcu Admın Komutcu KAPTAN
her hafta toplantı yapılır toplantıya katılanlar ılgılı olanlar her hafta 1 sevıye yukselır felan slot 1 se 2 ye cıkar gelmeyenler Düşer veya silinir fln
Die onun dısında asistanıymıs ortagıymıs bılmem neyiymis felanda filanda varda var
Yaş hitabı Herkese uymayan Bir sistem
misal pro sunucuda Böyle birsey göremezsiniz .
Mesela benm sunucumda
slot VS YOK .
slot admın hitabı var birtek
slot adminden başlar
Normal Admın
Steam admın
Yonetıcı
Kurucu
Bunlar fix olan sabit yetkiler . steam admınımız cok dıe steam admın ekleme geregı duydum .
Onun dısında Admınlık satın alacak kısılere Ozel Fiyat farkı ile master WIP ADMIN Vs de bulunduruyorum
bazen dusunuorum bunlar bile fazla geliyor aslında .
Fakat cs Alemi Eskisi gibi degil .
Nerde O Eski adminler Ah ah diyip aglayasım var.
Biz ts3 de Bizden Yetkisi 10 kat aşşagıda olan Kisiye Sırf aramızda Yaş farkı var die abi cekip saygımızı korurduk . bisey dedimi agzımızı açamazdık
simdi bakıyorum 12 Yaşındaki Cocuk Sunucu sahibi olmuş Yetkisine güvenip 25 Yaşındaki adama ana bacı sovup ts den banlıor felan
Çok haklısın üstadım, açacaksın Pro'yu gece ve gündüz adminlerin olacak belli başlı klana aldığın user sayısı belli olacak 33 kişi max. Kafan rahat olacak. Bu ne ya her şeyin içine etti Jaildekiler, bir jail sunucusu açalım eskiyi özledik dedik açmadığımız yetki yüklemediğimiz eklenti kalmadı paşa gönüllerini memnun edeceğiz diye.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ZombiePlagueX'
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen ZombiePlagueX' »

Benim anlamadığım nokta şurası he adama slot-1 vermişsin he admin vermişsin zaten yetki kullanmasına izin vermiyorsunuz mesela bende map yetkisi var diyelim değiştirsem mapı alırsınız yetkimi kural diye millet te göz boyamak için yüksek yetki veriyor çünkü verdiği yetkiyi zaten kullanamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Sunucuların sahipleri ile bir araya gelip konsey kurup anlaşın. Ve "Bundan sonra hayrına hizmet işi , bol keseden yetki, onun kuzeni, bunun asistanı yetkilerine direkt hizmet devri bitti." deyin ve klan üyelerinizin beleşten aldığı yetkileri düşürün.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Lambda[Reis]

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen Lambda[Reis] »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Kas 17, 2019 11:15 am Sunucuların sahipleri ile bir araya gelip konsey kurup anlaşın. Ve "Bundan sonra hayrına hizmet işi , bol keseden yetki, onun kuzeni, bunun asistanı yetkilerine direkt hizmet devri bitti." deyin ve klan üyelerinizin beleşten aldığı yetkileri düşürün.
Harika olurdu ama onu yaptıkları günün ertesi gününde sw de oynayan sayısı 10 filan olur. artık herkes yetki için oynuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Yüksek yetki verme

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Arkadaşlar o zaman konuyu uzatmanın anlamı yok. User tutmak için yapmak zorunda kalınıyor demektir.
Artık csgo kaldırmayan bilgisayar sayısı da azaldı. Csgo da ücretsiz oldu yapacak birşey yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala