Yüksek Ping Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
4z1z
Konu Sahibi - Mesajlar: 64
Yüksek Ping Sorunu
[@Bilinmeyen Etiket] Bey cs35.csduragi.com 'da ping çok fazla panele zor giriliyor bir kaç gündür. Tüm server bundan şikayetçi lütfen yardımcı olun şu sorun çözülsün oyuncu kaybediyoruz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
KoRdON*!!.`[S]`*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Yüksek Ping Sorunu
Panele girmesiyle serverde ping cıkmasında anlam bulamadım .s
Bakım calısmasından dolayı panel vs gibi yawaslılık olabılır ..
30 ping ile 70 80 Ping Serverde Olan Pluginlerle İlgili.eklentilerini kontrol et 300 ve Üstü Ping Sorunun Çözümü Rate Ayarıyla Çözülüyor.Ts3 De Normal Pinginiz Varsa Counter Strike 1.6 Oyununda Pinginiz Varsa Oyunun Rate Ayarlarını Yapmanız Gerekiyor.
Bakım calısmasından dolayı panel vs gibi yawaslılık olabılır ..
30 ping ile 70 80 Ping Serverde Olan Pluginlerle İlgili.eklentilerini kontrol et 300 ve Üstü Ping Sorunun Çözümü Rate Ayarıyla Çözülüyor.Ts3 De Normal Pinginiz Varsa Counter Strike 1.6 Oyununda Pinginiz Varsa Oyunun Rate Ayarlarını Yapmanız Gerekiyor.
| Linklerini gizle |
-
MustafaBeyfendi
Yüksek Ping Sorunu
Pardon ama siz kimsiniz? Forumda size yardım etmek isteyen birini böyle zencide etmenizi doğru bulmuyorum @redarmygaming konuya açıklık getirirmisin? (fazla kaba olmuş olabilir)4z1z yazdı:Pardon sen kimsin ?
| Linklerini gizle |
Yüksek Ping Sorunu
Uygunsuz yorumlar kaldırılmıştır.
Yorumlarınıza dikkat ediniz. yardım etmek ile görevlendirilmiş bir kişiye saygı göstermek zorundasınız.
Bu günlerde sunucu web platformları bağlantılarında sıkıntı vardır. en yakın zamanda çözülecek.
Yorumlarınıza dikkat ediniz. yardım etmek ile görevlendirilmiş bir kişiye saygı göstermek zorundasınız.
Bu günlerde sunucu web platformları bağlantılarında sıkıntı vardır. en yakın zamanda çözülecek.
| Linklerini gizle |