Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni panel

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

MarCus

Yeni panel

Mesaj gönderen MarCus »

Levelsiz yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:42 pm
MarCus yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:41 pm Yeni Panel Gerçekten Detaylı Ve Başarılı Olmuş Fakat. Firewall + Yeni İpler Eklendiğinden Beri CSD Nabzı Yavaş Atıyor. Eski Rutin Haline Dönmek İçin Toplu Af + Sonu .net Olan İplerin Kaldırılması Gerektiğini Düşünüyorum. Bazı Modların Elden Geçirilip Yeni Nesil Modlara Geçilmesi Gerekiyor. İyi Çalışmalar
Dediklerine Katılıyorum ancak, yeni panelin detaylı ve başarılı olduğunu söylemişsin. Nerden gördün paneli? Bizde görelim.
Bende Bu Başlığı Görünce Merak Ettim Forumun Detaylı Kısımlarına İndim Ömer Bey Birçok Fotoğraf Atmış Panelle İlgili.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Yeni panel

Mesaj gönderen Levelsiz »

MarCus yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:43 pm
MarCus yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:41 pm Yeni Panel Gerçekten Detaylı Ve Başarılı Olmuş Fakat. Firewall + Yeni İpler Eklendiğinden Beri CSD Nabzı Yavaş Atıyor. Eski Rutin Haline Dönmek İçin Toplu Af + Sonu .net Olan İplerin Kaldırılması Gerektiğini Düşünüyorum. Bazı Modların Elden Geçirilip Yeni Nesil Modlara Geçilmesi Gerekiyor. İyi Çalışmalar
Dediklerine Katılıyorum ancak, yeni panelin detaylı ve başarılı olduğunu söylemişsin. Nerden gördün paneli? Bizde görelim.
Bende Bu Başlığı Görünce Merak Ettim Forumun Detaylı Kısımlarına İndim Ömer Bey Birçok Fotoğraf Atmış Panelle İlgili.
Link atar mısın bulamadım ben

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MarCus

Yeni panel

Mesaj gönderen MarCus »

Levelsiz yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:44 pm
MarCus yazdı: Cmt Eyl 22, 2018 4:43 pm

Link atar mısın bulamadım ben
counter-strike-genel/yeni-panel-v2017-t8774-10.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala