Yeni Cs 1.6 Güvenlik Sistemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Selamun aleyküm arkadaşlar artık teamviewer , screenshot devrini bitircek çok basit kolay bir hile tarama sistemini anlatmaya
çalıştım.Artık server sahibleri şüpelendiği kişiden rapor alıp hile olup olmadğına bakacaktır.Yurtdışında kullanılan sistemdir.
Aşağıdaki videoda nasıl olduğunu anlattım.Admilerin sevineceği bir haber artık tek tıkla hileleri çözücez.
Umarım bu teknik yaygınlaşır. Teşekkürler Herkesin Bayramı Mübarek Olsun.İyi günler.
Hile Rapor Programı :
http://www.wargods.ro/wcd/download.php
Raporlar ! :
http://www.wargods.ro/wcd/index.php
çalıştım.Artık server sahibleri şüpelendiği kişiden rapor alıp hile olup olmadğına bakacaktır.Yurtdışında kullanılan sistemdir.
Aşağıdaki videoda nasıl olduğunu anlattım.Admilerin sevineceği bir haber artık tek tıkla hileleri çözücez.
Umarım bu teknik yaygınlaşır. Teşekkürler Herkesin Bayramı Mübarek Olsun.İyi günler.
Hile Rapor Programı :
http://www.wargods.ro/wcd/download.php
Raporlar ! :
http://www.wargods.ro/wcd/index.php
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
-
Denemeni Tavsiye ederimXander yazdı:Eklenti için teşekkurler kontrol edicem...

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pro serverlar için guzel bir uygulamaya benziyor ama denemeden güvenlimi bilemeyiz "WarGods Cheat Defender Update: Versiunea 2.202 # 09.06.2014"ogibaba911 yazdı:Denemeni Tavsiye ederimXander yazdı:Eklenti için teşekkurler kontrol edicem...güzel uygulama
2014de guncellenmiş uygulama en son

Linklerini gizle |
-
evet biraz eski ama denedim fena çalışıyor dediğin gibi pro serverlar için uygunXander yazdı:Pro serverlar için guzel bir uygulamaya benziyor ama denemeden güvenlimi bilemeyiz "WarGods Cheat Defender Update: Versiunea 2.202 # 09.06.2014"ogibaba911 yazdı:Denemeni Tavsiye ederimXander yazdı:Eklenti için teşekkurler kontrol edicem...güzel uygulama
2014de guncellenmiş uygulama en son

Linklerini gizle |
Pek tutulmayan bir sistem. Sebebi ise adam oyundan çıkıp hileyi kapatıp yeniden açıyor. Sistem anlık alamadığı için kimse kullanmadı.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Hile Paylaşıyordun Heralde. Biraz Yardım Edebilirsen Programlamadan Anlayan Biri Programı Dahada Geliştirebilir. Bütün Çalışan Hileler Toplanıp programa uygulanabilir.
Linklerini gizle |
-
Eskiden paylaşırdım bıraktım.Ktalko yazdı:Hile Paylaşıyordun Heralde. Biraz Yardım Edebilirsen Programlamadan Anlayan Biri Programı Dahada Geliştirebilir. Bütün Çalışan Hileler Toplanıp programa uygulanabilir.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yapılabilir ancak programın asıl yapımcısıylada işbirliği içinde geliştirilmeye çalıştırılırsa daha üst duzeye cıkartılabilir diye dusunuyorum..Ktalko yazdı:Hile Paylaşıyordun Heralde. Biraz Yardım Edebilirsen Programlamadan Anlayan Biri Programı Dahada Geliştirebilir. Bütün Çalışan Hileler Toplanıp programa uygulanabilir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Program anlık alamaz adam csyi kapatıp tekrar gelebilir düştüm ya denebilir. Yani etkili değil pek fazla tavsiye etmiyorum teamwiverden zaten hile açmışsa bulmam 3 dakikamı almıyor 

Linklerini gizle |