Bilgisayarıma virüs girmiş. Belliydi zaten işim indirip taramak neyse ben bu virüslerden Formatsız nasıl çok iyi şekilde kurtulurum? Bu virüs arkadaşlar şöyle bir şeye sahip.

Evet Framework indirdim güncel sürümünü kurdum kaldırdım yine kurdum (Bilgisayar kaç gündür arızalı sanırım virüsler yüzünden açılmıyordu ne alaka bende bilmiyorum).. Ama nafile yine aynı hata ve WerFault.exe hatasını aratınca bir virüs yüzünden böyle oluyor felan diyorlardı önerdikleri çözüm.
WinThruster adındaki bir program kurdum 445 tane virüs çıktı kritik düzeyde (hata) 25 tanesini düzeltti premium sürüm olmadığı için internettende artık pek birşey indiresim gelmiyor ve bu bilgisayarın içindeki herşey bana lazım Formatlamadan en iyi virüs programı ile nasıl kurtulurum bunlardan? Şuana kadar 12 aydır format atmadım ve hiçte kasma olmadı bu arada bu sadece Belirli programlarda olmuyor,

oyunlarda (Cs de opengl32 ye geçilmiyor mesela) veya başka programlardada aynı hata var.. Yani arkadaşlar kısacası bu hatadan nasıl kurtulurum ve Virüsleri nasıl temizlerim en iyi AntiVirüs programını önerirmisiniz?