Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

WerFault.exe Hatası [Konu Dışı]

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

@redarmygaming @Yek'-ta tekrardan özür dileyerek böyle bir konunun doğru olup olmadığını kestiremedim ama açma kararı aldım çünkü internette (google amca'da) hiçbir türlü doğru düzgün kısa yol olsun yok..
Bilgisayarıma virüs girmiş. Belliydi zaten işim indirip taramak neyse ben bu virüslerden Formatsız nasıl çok iyi şekilde kurtulurum? Bu virüs arkadaşlar şöyle bir şeye sahip.
Resim
Evet Framework indirdim güncel sürümünü kurdum kaldırdım yine kurdum (Bilgisayar kaç gündür arızalı sanırım virüsler yüzünden açılmıyordu ne alaka bende bilmiyorum).. Ama nafile yine aynı hata ve WerFault.exe hatasını aratınca bir virüs yüzünden böyle oluyor felan diyorlardı önerdikleri çözüm.
WinThruster adındaki bir program kurdum 445 tane virüs çıktı kritik düzeyde (hata) 25 tanesini düzeltti premium sürüm olmadığı için internettende artık pek birşey indiresim gelmiyor ve bu bilgisayarın içindeki herşey bana lazım Formatlamadan en iyi virüs programı ile nasıl kurtulurum bunlardan? Şuana kadar 12 aydır format atmadım ve hiçte kasma olmadı bu arada bu sadece Belirli programlarda olmuyor,
Resim
oyunlarda (Cs de opengl32 ye geçilmiyor mesela) veya başka programlardada aynı hata var.. Yani arkadaşlar kısacası bu hatadan nasıl kurtulurum ve Virüsleri nasıl temizlerim en iyi AntiVirüs programını önerirmisiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Mesaj gönderen MRX3565 »

zemana antimalvare ile taratın bi bilgisayarınızı
WerFault.exe sorunları, bozuk ve eksik dosyalarla, WerFault.exe ile ilişkili geçersiz kayıt defteri girdileriyle veya virüs / kötü amaçlı yazılım bulaşmasıyla ilişkilendirilebilir.

Adım 1: MSDN Disc 4616.01 ile İlişkili Kayıt Defteri Girdilerini Onar
Adım 2: Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı Tam Tarama Yapın
Adım 3: Disk Temizleme (cleanmgr) ile Sisteminizdeki Gereksiz Şeyleri (Geçici Dosyalar ve Klasörler) Temizleyin
Adım 4: Bilgisayarınızdaki Aygıt Sürücülerini Güncelleyin
Adım 5: En Son Sistem Değişikliklerini "Geri Almak" için Windows Sistem Geri Yüklemeyi Kullanın
Adım 6: WerFault.exe ile alakalı MSDN Disc 4616.01 Programını Kaldırın ve Tekrar Yükleyin
Adım 7: Windows Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştır ("sfc /scannow")
Adım 8: Kullanılabilir Windows Güncellemelerinin Tümünü Yükle
Adım 9: Temiz Windows Yüklemesi Gerçekleştirin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

Virüs konusu açılmışken bendede sorun var bilenlerden yardım istiyorum. Google amca da yeni sekmede reklam açılıyor sürekli. Kaldırıp kurdum ama nafile kurduğumda da exe açılmıyor 00 lı bi hata pc de olmadığım için tam ss atamıyorum. 360 ile tarattım bayağı buldu 200 tane. Kaldırdım ama yine çıkınca Eset indirdim exe si açılmıyor hata veriyor. Formatsız çözüm buluna bilir mi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Poseidon* »

Ktalko yazdı:Virüs konusu açılmışken bendede sorun var bilenlerden yardım istiyorum. Google amca da yeni sekmede reklam açılıyor sürekli. Kaldırıp kurdum ama nafile kurduğumda da exe açılmıyor 00 lı bi hata pc de olmadığım için tam ss atamıyorum. 360 ile tarattım bayağı buldu 200 tane. Kaldırdım ama yine çıkınca Eset indirdim exe si açılmıyor hata veriyor. Formatsız çözüm buluna bilir mi
Uzantılarınızı kontrol ettinizmi :) o tür Google virüsleri uzantılardan geliyor bazen..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Mesaj gönderen MRX3565 »

@Ktalko chorme sağ tık yap özellikler de hedef yazan yerde en son exe." den sonra bazı saçma şeyler yazabilir onları silip kaydedin bir deneyin. "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Clean Master tarzı programları yılda bir kullanın.
Aygıt sürücülerini kendiniz elle güncellemeyin, aygıt sürücünüzün otomatik güncelleyen programı var ise bırakın o güncellesin.
Sistem geri yüklemeyi çok önemli değil ise kullanmayın.
İlk formattan itibaren güvenilir bir anti virüs programını eksik etmeyin.
Lüzumsuz dosya bilgisayarınızda tutmayın ve hard diskin en az %10 u muhakkak boş olmalı.
Saçma sapan programlar kurarak bilgisayara yük bindirmeyin.
2 sene evvel bilgisayar kasası topladım format yüzü görmedim, 3 sene evvel bozulan dizüstü bilgisayarımı 4 sene formatsız kullandım. 4 senenin sonunda bozulmasının sebebi çok kullanmam ve aşırı ısınması oldu. O aralar içini açıp tozları almak aklıma gelmemişti.

Şimdi sorununa gelecek olur isek, 1 aylık güncel eset sürümünü indir kur tarattır. Ama eğer ki dosyalarında virüsü yakalar ise onları da silecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

TeamTR yazdı:
Ktalko yazdı:Virüs konusu açılmışken bendede sorun var bilenlerden yardım istiyorum. Google amca da yeni sekmede reklam açılıyor sürekli. Kaldırıp kurdum ama nafile kurduğumda da exe açılmıyor 00 lı bi hata pc de olmadığım için tam ss atamıyorum. 360 ile tarattım bayağı buldu 200 tane. Kaldırdım ama yine çıkınca Eset indirdim exe si açılmıyor hata veriyor. Formatsız çözüm buluna bilir mi
Uzantılarınızı kontrol ettinizmi :) o tür Google virüsleri uzantılardan geliyor bazen..
Google'ı Açsam Bakıcam Ama Açılmıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

MRX3565 yazdı:@Ktalko chorme sağ tık yap özellikler de hedef yazan yerde en son exe." den sonra bazı saçma şeyler yazabilir onları silip kaydedin bir deneyin. "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Chrome Exe Yok
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ktalko
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Ktalko »

new_chrome Açtım Uzantılar Yok. Bu Virüsleri Nasıl Temizlicem yeminle Kafayı Yicem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MRX3565

Mesaj gönderen MRX3565 »

Chrome girmek için bir icona tıklıyorsunuz ya hani onu diyorum ben.
virüsler için windows + r yapın %temp% yazın ve enter basın, orada olan herşeyi silin ardından cmd açıp sfc /scannow yazıp enter basın, bittikten sonra yeniden başlatın bilgisayarı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala