warcraft 3 puling yükledim panelden
Moderatör: Moderatörler
-
Bu sadece bu server icin mi olucak yoksa genele mi atilir ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Maalesef ki yalnızca panelin izin verdiği dosyaların yüklemesini yapabiliyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 39
Peki siz yardımcı olcakmısınız bu konuda ben war3 yapmak istiyorm serverimi sonuç olarak sizden aldım bunu yapabilcek tek adam sizsiniz yardımcı olursanız sevinirim.
Linklerini gizle |
Şunu denersiniz, ilgili link; https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=648779
scripting klasörüne uwc3ng adında bir klasör açıp dosyanın içindeki bütün dosyaları oraya atın, ardından uwc3ng.sma yı eklenti yükleden yükleyin. Eklentiyi denemedim, hata verirse alternatif çözümlere bakılır. Olumlu yada olumsuz geri dönüş yapın.
scripting klasörüne uwc3ng adında bir klasör açıp dosyanın içindeki bütün dosyaları oraya atın, ardından uwc3ng.sma yı eklenti yükleden yükleyin. Eklentiyi denemedim, hata verirse alternatif çözümlere bakılır. Olumlu yada olumsuz geri dönüş yapın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
yekta ayni sekilde war3ft icinde klasor acip source dosyalarini atmayi zaten denedik .inl dosyalari panele atilmiyor
En son undead52 tarafından Sal Eki 03, 2017 4:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
dosyalar ekleniyor ama bi uw3ng kurmak istemiyoruz, o farkli bir w3 versiyonu
uwc3ng de dosyalar .inc formatinda war3ft de ise .inl formatinda
uwc3ng de dosyalar .inc formatinda war3ft de ise .inl formatinda
Linklerini gizle |
-
eklenti çalışıyor fakat normal war3 mod değil başlangıcta irk secme yok biraz karışık olmuş ve türkçe değil normal war3 mod bulamazmiyiz ?
Linklerini gizle |
-