Vergimi ödüyoruz
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 53
Vergimi ödüyoruz
Yani durumu iyi olupta onlar için hiçbir sıkıntı yok!
Sıra bizde olunca, bizim durumumuz pek de iyi değil onuda geçtim neden şu mobil ödeme para kesiyor biri açıklasın artık ininal ile para yükliyebiliyormuyuz.
Kısacası: Neden şu mobil ödeme'de bu kadar para kesiliyor ve ininal kart ile panele para yüklenebiliniyormu*
Sıra bizde olunca, bizim durumumuz pek de iyi değil onuda geçtim neden şu mobil ödeme para kesiyor biri açıklasın artık ininal ile para yükliyebiliyormuyuz.
Kısacası: Neden şu mobil ödeme'de bu kadar para kesiliyor ve ininal kart ile panele para yüklenebiliniyormu*
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Vergimi ödüyoruz
İninal şuanda desteklenmemekte evet mobil ödemede çok kesiyor :/
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 53
Vergimi ödüyoruz
bunada bir çare bulunması lazım yani, para gökten zembil ile inmiyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Vergimi ödüyoruz
evet vergi ödüyorsun ama csduragina değil devletimizeFlakka yazdı:Yani durumu iyi olupta onlar için hiçbir sıkıntı yok!

Operetörler zam yaptı csduragi değil
bi ton vergi alınıyor bu işlemlerden
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Vergimi ödüyoruz
Hayır vergi ödemiyorsunuz. Aracılık ücreti ödüyorsunuz. Csdurağı bir internet alışverişi sunan bir site gibi düşünün.
Bankalar napar havale ücreti keser aracılık olarak ve mobil ödemelerde de Türk Telekom Avea ve Vodafone kesiyor. Yani kasıtlı bir şey yok çözümüde yok çözümü vergisiz aracılığın yasak olduğu bir ülkeye taşınmak
Bankalar napar havale ücreti keser aracılık olarak ve mobil ödemelerde de Türk Telekom Avea ve Vodafone kesiyor. Yani kasıtlı bir şey yok çözümüde yok çözümü vergisiz aracılığın yasak olduğu bir ülkeye taşınmak

Linklerini gizle |
Vergimi ödüyoruz
Csdurağı ile ilgili bir durum değil mikro-ödeme şirketinin kestiği ücrettir. Havale ile direk hesaba yatırırsanız kesme olmaz
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Vergimi ödüyoruz
Evet mikro-odeme.com sitesinin uyguladığı komisyonu bizde direk müşteriye uygulamak zorunda kalıyoruz.
Bu kesinti bizim cebimize girmemekte.
Hepsini geçtim, sizin yaptığınız mobil ödemeyi ortalama 2, 2.5 ay sonra alabiliyoruz.
Operatörler öncelikle parayı kullanıcıdan tahsil ediyor( yani sizlerden ), tahsil edilen parayı çoğu zaman vadeli şekilde mikro-odeme'ye aktarıyorlar.
Onlarda her ayın sonunda bize aktarıyor.
Bu kesinti bizim cebimize girmemekte.
Hepsini geçtim, sizin yaptığınız mobil ödemeyi ortalama 2, 2.5 ay sonra alabiliyoruz.
Operatörler öncelikle parayı kullanıcıdan tahsil ediyor( yani sizlerden ), tahsil edilen parayı çoğu zaman vadeli şekilde mikro-odeme'ye aktarıyorlar.
Onlarda her ayın sonunda bize aktarıyor.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan