Türknet csdurağı Ping sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Merhabalar, 3-4 gündür csdurağı sunucularından ping sorunu yaşamaktayım. Anlık olarak oyunda MS 25 olmasına rağmen takılmalar yaşanmaktadır. Bu sorun diğer sunucularda olmamaktadır, aşağıda tracert sonuçlarını paylaştım.
Diğer sunucuda aldığım tracert sonucu IP gizleyerek paylaştım.
Diğer sunucuda aldığım tracert sonucu IP gizleyerek paylaştım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
siz zaten csduragına gelmeden turknete artıyo pinginiz bunu tuknetle gorusmenız lazım
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Türknetin aylık rutin yaşanan sorunlarından gözüküyor, müşteri temsilcilerinize baskı kurmanızı öneririm
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.com
- Clan İsmi: RAK! BAL!K
- İletişim:
Türknet maalesef iyi değil... Uydunet'i tavsiye ediyorum şiddetle devlete ait bir kere 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hocam farklı sunucularda böyle bir sorun yok. Sadece csdurağında bu sorunu yaşıyorum.Ömer TELLİ yazdı: Cmt May 15, 2021 3:24 pm Türknetin aylık rutin yaşanan sorunlarından gözüküyor, müşteri temsilcilerinize baskı kurmanızı öneririm
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Uydunet kaliteli bir firma olsaydı alt yapı döşerdi, maalesef ki bulunduğumuz konumda en iyi internet servisini sağlayan Türknet.nazomirb yazdı: Cmt May 15, 2021 3:35 pm Türknet maalesef iyi değil... Uydunet'i tavsiye ediyorum şiddetle devlete ait bir kere![]()
Linklerini gizle |
-
2013 den beri ugraslarim sonucu 6 ay once 5 dairelik binama superonline fiber getirttim. 6 aydır cayır cayır 200mbps down 20 up+turkcell tv full paket 170tl aylık kullanıyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Şaka gibi gelecek ama bulunduğum bölgede en kötü hizmeti veren sağlayıcı türkcell, zaten iyi bir hizmet sağlasa da dolandırıcı firmaya asla bulaşmam.warping55 yazdı: Cmt May 15, 2021 7:50 pm 2013 den beri ugraslarim sonucu 6 ay once 5 dairelik binama superonline fiber getirttim. 6 aydır cayır cayır 200mbps down 20 up+turkcell tv full paket 170tl aylık kullanıyorum
Linklerini gizle |
-
Suç devlette abi. Siyasi olarak algılanmasini kesinlikle istemiyorum. Vatandaşı koru abi. Firmalarda suc yokki. Alt yapı için bile ihaleye giriyorlar büyük paralarla. Belli bir bölge kazandırmıyorsa cekmiyorlar. Devlet ihale mantıgını kaldırıp altyapıları mecburi hale getirmesi lazim. Bu firmalarin milyonlar hatta 5 seneede bir milyara ulasan vergileri siliniyor. Bu paralar nerde? yok. Vergi muafı getirip 1 senede cekilmeyen altyapı kalmaz. İnşallah sorununuz çözülür hocam ne diyeyim.
Linklerini gizle |