Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TOP15 Sorununa Bir Çözüm Bulun Artık Lütfen

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

eXmajesticGaming

TOP15 Sorununa Bir Çözüm Bulun Artık Lütfen

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

CSmiLeFaCe yazdı:Bu sorunu yaşayanlar gün yüzüne çıkarsa Ömer Telli nin bakma olasılığı da o kadar artar diye düşünüyorum, çünkü uzun zamandır bu konuda başının etini yiyorum. Volkan'ın def ip adresi olup bu sorunu yaşaması sıkıntının eklentilerden yana olma ihtimalini baya bir arttırıyor.

Sıkıntı şöyledir ki; /addons/amxmodx/data/csstats.dat dosyasının belli bir doluluğa gelmesi ile oluşuyor. Bu dosyanın içi az iken ip adresini kapat aç yaptığımızda top15 sıfırlanmıyor. Ama bu dosya dolunca ip adresini kapat aç yaptığımızda top15 sıfırlanıyor. Hiç kapat aç yapmayın dersenizde, bu dosya baya bi dolduktan sonra harita geçişlerinde ip adresini çökertip kendini sıfırlıyor.

Oyuncu doluluğuna bağlı olarak minimum dolma günü 3-4 gün, ip adresini çökertip kendini sıfırlaması ise 6 gün. 7 günü çıkarttığını göremedim daha benim iplerde.
cs4.csduragi.net bizim serverımızda herhangi bir kapanma sorunu olmuyor. Her hafta kendim manuel top15 sıfırlıyorum. csdCORE geçildiğinde ilk zamanlar bu sorun gözüküyordu ancak şuanlık problem yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala