Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Top15 Görünümü Değişti

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
pustonicky

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen pustonicky »

Selamlar,

Bugün top15 görünümü kendi kendine değişti. En iyiler top10 u gösteriyor ve farklı bir şekilde hiçbir ekstra eklenti veya ayarda değişiklik yapılmadı. bunun değişmesinin sebebi nedir? teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

CSDurağı genelinde bir güncelleme yapıldı dün gece.

Kötü mü gözüküyor ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

philippamert
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen philippamert »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:56 pm CSDurağı genelinde bir güncelleme yapıldı dün gece.

Kötü mü gözüküyor ?
konuya dahil oluyorum bence gayet güzel elinize sağlık ama bunu eskiye çevirme seçeneğide olsa diğer arkadaşlar için iyi olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

prusyasiyah

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen prusyasiyah »

bencede baya güzel olmuş böyle değişiklikler yapılınca veya yapılacak olduğunda keşke forumda bir bölüm olsa her şeyi takip etsek

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

philippamert yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:57 pm
Ömer TELLİ yazdı: Sal Mar 03, 2020 10:56 pm CSDurağı genelinde bir güncelleme yapıldı dün gece.

Kötü mü gözüküyor ?
konuya dahil oluyorum bence gayet güzel elinize sağlık ama bunu eskiye çevirme seçeneğide olsa diğer arkadaşlar için iyi olabilir
Resim atabilirmisiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Eski stats eskisi default stats eklentisiydi. Default hali amxmodx in kendi dosyalarında var, isteyen kurabilir. Fakat ben gerek duymuyorum. Yenisi daha başarılı geliyor bana. Sunuculara kurulan csm statsx steam özel versiyonu. Paneldeki csd stats eklentisini aktif ettiğinizde de steam oyuncular toplistte renkli oluyor zamanla. Ayriyeten Paneldeki sürüm paylaştığımın bir tık üstünde. 1920x1080 ve 800x600 cozunurlukleri için uyumu var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
pustonicky

Top15 Görünümü Değişti

Kötü mü gözüküyor ?
Hocam Çalışmanız Gayet başarılı olmuş lakin eskisi de gayet güzeldi. Yeni Güncellemenizde isimler çok küçük ve sadece top10 u gösteriyor. En azından top15 Seçeneği olsaydı ilk 15 kişiyi gösterme komutu olsaydı daha güzel olabilirdi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
pustonicky

Top15 Görünümü Değişti

Yek'-ta yazdı: Sal Mar 03, 2020 11:07 pm Eski stats eskisi default stats eklentisiydi. Default hali amxmodx in kendi dosyalarında var, isteyen kurabilir. Fakat ben gerek duymuyorum. Yenisi daha başarılı geliyor bana. Sunuculara kurulan csm statsx steam özel versiyonu. Paneldeki csd stats eklentisini aktif ettiğinizde de steam oyuncular toplistte renkli oluyor zamanla. Ayriyeten Paneldeki sürüm paylaştığımın bir tık üstünde. 1920x1080 ve 800x600 cozunurlukleri için uyumu var.
Paneldeki csm statsx steam özel versiyonunu nasıl aktif edeceğiz? teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen Yek'-ta »

pustonicky yazdı: Çrş Mar 04, 2020 10:52 am
Yek'-ta yazdı: Sal Mar 03, 2020 11:07 pm Eski stats eskisi default stats eklentisiydi. Default hali amxmodx in kendi dosyalarında var, isteyen kurabilir. Fakat ben gerek duymuyorum. Yenisi daha başarılı geliyor bana. Sunuculara kurulan csm statsx steam özel versiyonu. Paneldeki csd stats eklentisini aktif ettiğinizde de steam oyuncular toplistte renkli oluyor zamanla. Ayriyeten Paneldeki sürüm paylaştığımın bir tık üstünde. 1920x1080 ve 800x600 cozunurlukleri için uyumu var.
Paneldeki csm statsx steam özel versiyonunu nasıl aktif edeceğiz? teşekkürler
CSD Stats eklentisini aktif etmeniz halinde top15 eklentinizde steam oyuncuların farklı göründüğünü göreceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

msbeden

Top15 Görünümü Değişti

Mesaj gönderen msbeden »

Ekran görüntüsü atar mısınız merak ettim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala