Time Out
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Time Out
Bazı oyuncular,
Oyunun ortasındayken internetim gitmediği halde server'dan atılıp time out hatası aldıklarını söylüyorlar
Ve oyunda gözüme çarpan birşey var bazı oyuncular interneti kesilmiş gibi askıda kalıyorlar
Bazı oyuncular harita değişim esnasında time out hatası aldıklarını bazı oyuncular ise oyunu açtıktan sonra servera ilk girişlerinde defalarca aldıklarını söylüyorlar
Bu konu hakkında ve sv_timeout komutu hakkında bilgi almak istiyorum...
Oyunun ortasındayken internetim gitmediği halde server'dan atılıp time out hatası aldıklarını söylüyorlar
Ve oyunda gözüme çarpan birşey var bazı oyuncular interneti kesilmiş gibi askıda kalıyorlar
Bazı oyuncular harita değişim esnasında time out hatası aldıklarını bazı oyuncular ise oyunu açtıktan sonra servera ilk girişlerinde defalarca aldıklarını söylüyorlar
Bu konu hakkında ve sv_timeout komutu hakkında bilgi almak istiyorum...
Link: | |
Linklerini gizle |
Time Out
Internet sağlayıcısı ile alakali bir durum. Bu sıralar telekomlar biraz sapıtıyor
Internet sağlayicilari nedir biliyormusunuz
Internet sağlayicilari nedir biliyormusunuz
Linklerini gizle |
-
Time Out
Taha Demirbaş yazdı:Internet sağlayıcısı ile alakali bir durum. Bu sıralar telekomlar biraz sapıtıyor
sv_timeout komutu hakkında bilgi almak istiyorum...
Linklerini gizle |
Time Out
Oyundan düştüğü zaman beklenilecek süre. Ki error yazisi çıktıği zaman bağlanti geri otomatik gelmez.holigan yazdı:Taha Demirbaş yazdı:Internet sağlayıcısı ile alakali bir durum. Bu sıralar telekomlar biraz sapıtıyor
Linklerini gizle |
-
Time Out
Taha Demirbaş yazdı:Oyundan düştüğü zaman beklenilecek süre. Ki error yazisi çıktıği zaman bağlanti geri otomatik gelmez.holigan yazdı:Taha Demirbaş yazdı:Internet sağlayıcısı ile alakali bir durum. Bu sıralar telekomlar biraz sapıtıyor
sv_timeout değeri 30'ken oyuna giriş sırasında timeout uyarısı alıyor çoğu oyuncu ve adminler bende dahil
değeri "600" yapınca oyuna girerken timeout uyarısı almıyoruz ?
Linklerini gizle |
-
Time Out
Bir oyuncum ve adminim bu hataları alarak serverdan atıldı ve muhtemelen server doluğunun artıp azalması da buna bağlı
Hatalar hakkında bilgi verir misiniz ?
Csduraginin yaptığı herhangi bir güncellemeden mi kaynaklı yoksa bizim yüklediğimiz eklentilerden mi kaynaklı?
Eğer bizim yaptığımız değişikliklerden kaynaklıysa buna neler neden olur ?

Hatalar hakkında bilgi verir misiniz ?
Csduraginin yaptığı herhangi bir güncellemeden mi kaynaklı yoksa bizim yüklediğimiz eklentilerden mi kaynaklı?
Eğer bizim yaptığımız değişikliklerden kaynaklıysa buna neler neden olur ?

Linklerini gizle |
Time Out
Protokol hatasi client bazlı haylaha 48 altı protokol kullanan client kaldımı bilmiyorum.
1.hata ise eklenti ile ilgili hatanin başladığı döneme gidin ve yuklediğiniz eklentileri teker teker kontrol edin.
+ timeoutta load ekraninda donma olduğü sirada bu sure yine duşukse ayni olay olur değışen birşey yok.
1.hata ise eklenti ile ilgili hatanin başladığı döneme gidin ve yuklediğiniz eklentileri teker teker kontrol edin.
+ timeoutta load ekraninda donma olduğü sirada bu sure yine duşukse ayni olay olur değışen birşey yok.
Linklerini gizle |
-
Time Out
Sorunu yaşayan kişi oyunu csduragindan indirdiTaha Demirbaş yazdı:Protokol hatasi client bazlı haylaha 48 altı protokol kullanan client kaldımı bilmiyorum.
Linklerini gizle |
-
Time Out
Evet son yüklediğim eklentileri kapattım test eder yazarımTaha Demirbaş yazdı:Tek sizin serverdemi oluyor
Linklerini gizle |