Serveri sıfırlamama rağmen ve amx_cvar mp_friendlyfire 0 olmasına rağmen takım arkadaşına vurabiliyorlar ve öldürebiliyorlar .
Nasıl düzeltebilirim bunu ?
Acaba server.cfg bozulmuş olabilir mi ? Fakat serveri sıfırladım onunda sıfırlanması gerekiyor diye düşünüyorum .
Takım arkadaşı öldürme ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 156
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Takım arkadaşı öldürme ?
mp_freeforall "0" yaparak denermisiniz?Kalipso22 yazdı: Cmt Tem 28, 2018 11:45 pm Serveri sıfırlamama rağmen ve amx_cvar mp_friendlyfire 0 olmasına rağmen takım arkadaşına vurabiliyorlar ve öldürebiliyorlar .
Nasıl düzeltebilirim bunu ?
Acaba server.cfg bozulmuş olabilir mi ? Fakat serveri sıfırladım onunda sıfırlanması gerekiyor diye düşünüyorum .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Takım arkadaşı öldürme ?
Hiç düşünememişim .
Teşekkürler , konu çözümlenmişlere taşınabilir . ^_^
Linklerini gizle |
-
Takım arkadaşı öldürme ?
@quadfor75
Konu taşınmadan önce ;
Şimdi de round bitmiyor . Elsonu muzik var . T veya CT öldüğü zaman müzik çalıyor fakat round bitmiyor. Yeni rounda geçmiyor . Gün plugini hep 0 . Bunun çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı ?
Konu taşınmadan önce ;
Şimdi de round bitmiyor . Elsonu muzik var . T veya CT öldüğü zaman müzik çalıyor fakat round bitmiyor. Yeni rounda geçmiyor . Gün plugini hep 0 . Bunun çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı ?
Linklerini gizle |
-
Takım arkadaşı öldürme ?
Serveri kapat-aç yapın, modlar kısmında açık olan tüm modları kapatın. Csdm modu açık kaldı büyük ihtimal.Kalipso22 yazdı: Pzr Tem 29, 2018 12:20 am @quadfor75
Konu taşınmadan önce ;
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Takım arkadaşı öldürme ?
Rica ederim.Kalipso22 yazdı: Cmt Tem 28, 2018 11:46 pm Hiç düşünememişim .
Linklerini gizle |