Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sxe hakkında bir kaç soru

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
olympos

Mesaj gönderen olympos »

selamlar. eskiden bir serverim vardı ve server sxe'li idi.bu aralar tekrar bir sw kurmak düşüncem var.sxe varken kuşkulandığımız playerlardan anlık screenshot lar alarak hile olup olmadığını tespit ediyorduk. oyunyöneticisi gibi sw satan firmalar artık sw lerden sxe yi kaldırmışlar. aynı durum csduragi sw lerinde de geçerli mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HighVoLTage
Server Ip/DNS: YAKINDA
Clan İsmi: AexibLe Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen HighVoLTage »

CSD serverlarındada geçerli hocam. Csd nin bütün serverlarında sxe koruması yoktur.. sağlıklı bi oyun için sürekli admin desteğine ihtiyacınız gerekiyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

turk
Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen turk »

SXE'ye ihtiyaç yoktur. CSDuragi.com serverlarında hile koruyucular mevcuttur. sXe kendisi hiledir, açıkları olan bir programdır ve sürekli yeni sürüm çıkartmasıda sXe nin sürekli kırılmasından dolayıdır.(Ortalama 1 ay) CSDuragi.com serverlarında çalışan sadece aim'dir ve buda wall gibi kapanıp açılmıyor yani sürekli aktif halde oluyor. sXe tamamen gereksiz, hem server için hemde playerlar için extra bir yüktür.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
olympos

Mesaj gönderen olympos »

zgünüm turk kardeşim ama mevcuttaki hile koyucularınız hiçbir işe yaramamakta.birkaç sw nizde wall açıp oynamayı denedim. ve gayet güzel şekilde hack çalışıyor maalesef. altta da bir örneğini sunuyorum size. sxe ye geri dönüş yapmanız dileği ile...
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

HighVoLTage
Server Ip/DNS: YAKINDA
Clan İsmi: AexibLe Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen HighVoLTage »

sxe nin fayda edeceğini sanmıyorum elbet birileri sxe nin açıklarını buluyor bu acıklardan faydalanıp sxe hack olusturabiliyor.. kısaca sxede fayda edecek sanmıyorum.. sağlıklı bir oyun oynamak için sürekli admin desteğinin olması zorunlu mecburen..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
olympos

Mesaj gönderen olympos »

admin desteği tabi ki önemli ama admine destek olacak program da önemli. sxe bu konuda gayet başarılı idi.sxe direk wall yada aim açmana engel olamıyordu zaten.ama en azından admine yardımcı oluyordu. ss aldığında yukarıdaki gibi bir görüntü oluştuğunda adamı gönül rahatlığı ile banlayabiliyordun.şimdi bakıyorum da wall,aim vs. bişey açmamama rağmen girdiğim 2 sw nin birinden ban yiyorum.niye?admin de emin değil ki karşıdaki adam biraz iyi oynuyorsa hile mi değil mi?sxe bu konuda epey yardımcı oluyordu.yazık olmuş sw lerden çıkarılması

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

@olympos o ipde zaten koruma yok ki
213.238.173.100 burda deneyin , kullandıgımız modul zaten sxe gibi %100 koruma sağlıyorda demiyoruz, her önüne gelen açamıyor.
Çok seyrek olarak hileler çalışmakta , dediğim ipde video cekip deneme yapın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala