Swde 2 3 kiside bu hatayı veriyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Models\player\terror\terror.mdl 2 3 kiside olması swde normal deil bence csdde dosya mı eksik
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ne hatası veriyor ?
Panelinden bakabilirsin o dosya eksik mi değil mi diye, silmediyseniz yerinde duruyordur
Panelinden bakabilirsin o dosya eksik mi değil mi diye, silmediyseniz yerinde duruyordur
Linklerini gizle |
Bu kişilerin kullandıkları mdl dosyaları normal değil. Silsinler sunucudan yeniden indirsinler.
Linklerini gizle |
-
Bizim sunucumuzdada steamdan giriş yapan arkadaşlar bu hatayı alıyor.Panelde player klasöründe böyle bir klasör/dosya yok
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Sunucunuzda admin şapka eklentisi mevcutsa kapatıp deneyin çözülcektir büyük ihtimalle.ADOW yazdı: Prş Oca 02, 2020 5:41 pm Models\player\terror\terror.mdl 2 3 kiside olması swde normal deil bence csdde dosya mı eksik
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Tesskur ederim kapatımPouexOfficial yazdı: Prş Oca 02, 2020 7:12 pmSunucunuzda admin şapka eklentisi mevcutsa kapatıp deneyin çözülcektir büyük ihtimalle.ADOW yazdı: Prş Oca 02, 2020 5:41 pm Models\player\terror\terror.mdl 2 3 kiside olması swde normal deil bence csdde dosya mı eksik
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Rica ederim deneyip bilgi verirseniz çok sevinirim.ADOW yazdı: Prş Oca 02, 2020 7:15 pmTesskur ederim kapatımPouexOfficial yazdı: Prş Oca 02, 2020 7:12 pmSunucunuzda admin şapka eklentisi mevcutsa kapatıp deneyin çözülcektir büyük ihtimalle.ADOW yazdı: Prş Oca 02, 2020 5:41 pm Models\player\terror\terror.mdl 2 3 kiside olması swde normal deil bence csdde dosya mı eksik
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Model dosyasını silmek ve dosya bütünlüğünü doğrulatmak yada steam clienti komple yeniden kurmak bir işe yaramıyor ..Yek'-ta yazdı: Prş Oca 02, 2020 5:49 pm Bu kişilerin kullandıkları mdl dosyaları normal değil. Silsinler sunucudan yeniden indirsinler.
Dün akşam serverin kapatılıp açılmasından bu yana aynı sorunu bizde yaşıyoruz
İlk hetapta oyunun optinos/video ayarları/HD models tikini kapadığımızda sorunu çözebilmiştik ancak bu seferde HD modelleri kullanamıyorduk sonrasında forumu araştırdm sanırım ilk benim başıma geldi bir sonuç bulamayınca googlede araştırdım ve aşağıda paylaşılan sonuca vardım
Cvar olarak default panelde mp_consistency "1"açık konumda bu kapatılması yani çeşitli modellere izin verilmesi gerekliymiş
amxx.cfg ye aşağıdaki yazılanın kaydedilmesi yeterli olacaktır
mp_consistency "0" // çeşitli modellerin doğrulanmasını yasaklama (steamHD models dahil)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Aynı sorunu 2 yıl once yaşadım fakat admin şapkasın'ın yaptığını fark ettim kapattığımda sorun çözülmüştü fakat bu admin şapka eklentisinden eklentisine değişir.uzman59 yazdı: Prş Oca 02, 2020 8:03 pmModel dosyasını silmek ve dosya bütünlüğünü doğrulatmak yada steam clienti komple yeniden kurmak bir işe yaramıyor ..Yek'-ta yazdı: Prş Oca 02, 2020 5:49 pm Bu kişilerin kullandıkları mdl dosyaları normal değil. Silsinler sunucudan yeniden indirsinler.
Dün akşam serverin kapatılıp açılmasından bu yana aynı sorunu bizde yaşıyoruz
İlk hetapta oyunun optinos/video ayarları/HD models tikini kapadığımızda sorunu çözebilmiştik ancak bu seferde HD modelleri kullanamıyorduk sonrasında forumu araştırdm sanırım ilk benim başıma geldi bir sonuç bulamayınca googlede araştırdım ve aşağıda paylaşılan sonuca vardım
Cvar olarak default panelde mp_consistency "1"açık konumda bu kapatılması yani çeşitli modellere izin verilmesi gerekliymiş
amxx.cfg ye aşağıdaki yazılanın kaydedilmesi yeterli olacaktır
mp_consistency "0" // çeşitli modellerin doğrulanmasını yasaklama (steamHD models dahil)
Linklerini gizle |