Sürekli fy_iceworld açılıyor
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
@CenTiLMen Daha sys_error.log'un ne ise yaradigini bilmiyorsaniz size nasil yardimci ola biliriz biz size yardimci olmaya calisiyoruz siz bizi tersliyorsunuz dogrumudur ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
kesin çözüm serveri sıfırla kardeşim sana yardım yaramayacak gibi
Linklerini gizle |
@Leooo adam boş diyor, bence boş olduğunu kabul etmelisin.
FTP ye girin, sys_error.log dosyasının boyutuna bakıp buraya yazın boyutunu. Belki buga düşmüş olabilir. Eğer boyutu var ise içine 0 yazıp kaydedin ve sunucuyu kapat aç yapıp dosyaya tekrar gelin. Hala yazmıyor ise sunucuyu sıfırladıktan sonra teker teker neler yaptığınızı buraya yazın.
FTP ye girin, sys_error.log dosyasının boyutuna bakıp buraya yazın boyutunu. Belki buga düşmüş olabilir. Eğer boyutu var ise içine 0 yazıp kaydedin ve sunucuyu kapat aç yapıp dosyaya tekrar gelin. Hala yazmıyor ise sunucuyu sıfırladıktan sonra teker teker neler yaptığınızı buraya yazın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
1.Plugin arızan oldugunda serverın çoker ve otomatikmen iceworld acılır.CenTiLMen yazdı: Prş Şub 15, 2018 9:02 pm sys_eror hata almıyorum diyorum görebiliyor musunuz acaba afedersinizde?
sys_eror tamamen boş sıkıntı yok orda
pluginden olsaydı icewordde acılmazdı veya acılsada plugınlerın hıcbırı aktıf olmazdı
2.Yukledigin eklentilerinden bir arıza varkı senden sys_error.log istiyoruz boyle yargılayarak konuşma.
3.Konsola condebug veya condelog yaz ikisindne biri sonra ftp içeriisne qconsole.log alır serverin mapını değiştiginde iceworld acarsa tekrar onu bize gonder.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
bilmesem size karşı çıkmam sys_eror boş dedikçe oraya yönlendiriyorsunuz.
https://i.hizliresim.com/2JEgGA.png
teşekkür ederim.
https://i.hizliresim.com/2JEgGA.png
teşekkür ederim.
Linklerini gizle |
@CenTiLMen
Yek'-ta yazdı: Prş Şub 15, 2018 9:08 pm FTP ye girin, sys_error.log dosyasının boyutuna bakıp buraya yazın boyutunu. Belki buga düşmüş olabilir. Eğer boyutu var ise içine 0 yazıp kaydedin ve sunucuyu kapat aç yapıp dosyaya tekrar gelin. Hala yazmıyor ise sunucuyu sıfırladıktan sonra teker teker neler yaptığınızı buraya yazın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 58
@Yek'-ta ustam panelde sys_eror.log bulunmuyor. az önceki fotoyuda arkaşın attıgı linkten attım temiz görünüyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
tam okursanız yektanın ne demek istediğini anlayabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Adamın yazdıgını okusan ?CenTiLMen yazdı: Prş Şub 15, 2018 9:16 pm ustam panelde sys_eror.log bulunmuyor. az önceki fotoyuda arkaşın attıgı linkten attım temiz görünüyor.
Eğer boyut değeri var ise içine 0 yazıp kaydedin ve serveri aç kapa yapın yazıyor...
Linklerini gizle |