CS 1.6 Sunucuya girdiğimde yazı yazamıyorumm..
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 171
Selamlar.Benim bi sorunum vardı ve bu sorun nerdeyse 2 yıl oldu hala çözemedim.sıkıntı şu;BAZI serverlere girdiğimde hiçbir şekilde yazı yazamıyorum pro servere girdiysem takım seçemiyorum veya b den silah alamıyorum elime bıçak alamıyorum vs.yani serverdeyim fakat değilim gibi bi durum. hiç bir işlem yapamıyorum.Şu sorunu çözebilecek var mıdır? Bir sürü güzel server var fakat oynayamıyorum 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Nasıl bir sorun olduğunu tam olarak anlayamadım ki. Klavye ayarlarını sıfırladınız mı. Bütün dosyaları silip Cs yi yeniden yüklemeyi denediniz miByKieL* yazdı: Sal Haz 30, 2020 3:15 pm Selamlar.Benim bi sorunum vardı ve bu sorun nerdeyse 2 yıl oldu hala çözemedim.sıkıntı şu;BAZI serverlere girdiğimde hiçbir şekilde yazı yazamıyorum pro servere girdiysem takım seçemiyorum veya b den silah alamıyorum elime bıçak alamıyorum vs.yani serverdeyim fakat değilim gibi bi durum. hiç bir işlem yapamıyorum.Şu sorunu çözebilecek var mıdır? Bir sürü güzel server var fakat oynayamıyorum![]()
Oyundan yazı yazamazsınız hatası veriyorsa serverda konuşmalar kapalıdır.
Ekranın üsttünde say lar geçiyorsa pro.csduragi.com bu ip adresine girin 10 dk takılıp çıkın düzelmiş olması lazım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Linklerini gizle |
-
Anlamamanı anlıyorum çünkü kimse anlamıyor ben anlatamıyorum galiba ama tekrar anlatmaya çalışayım;DarkThrone yazdı: Sal Haz 30, 2020 3:18 pmNasıl bir sorun olduğunu tam olarak anlayamadım ki. Klavye ayarlarını sıfırladınız mı. Bütün dosyaları silip Cs yi yeniden yüklemeyi denediniz miByKieL* yazdı: Sal Haz 30, 2020 3:15 pm Selamlar.Benim bi sorunum vardı ve bu sorun nerdeyse 2 yıl oldu hala çözemedim.sıkıntı şu;BAZI serverlere girdiğimde hiçbir şekilde yazı yazamıyorum pro servere girdiysem takım seçemiyorum veya b den silah alamıyorum elime bıçak alamıyorum vs.yani serverdeyim fakat değilim gibi bi durum. hiç bir işlem yapamıyorum.Şu sorunu çözebilecek var mıdır? Bir sürü güzel server var fakat oynayamıyorum![]()
Oyundan yazı yazamazsınız hatası veriyorsa serverda konuşmalar kapalıdır.
Ekranın üsttünde say lar geçiyorsa pro.csduragi.com bu ip adresine girin 10 dk takılıp çıkın düzelmiş olması lazım. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
bak şimdi mesela ben bir pro sunucuya girdim girince takım seçme ekranından CT seçiyorum fakat girmiyor ve takım seçme ekranı kayboluyor spec de beklıyorum.
Başka bir pro sunucuya giriyorum orda da bir şekilde bir takıma girebildiysem bu sefer de silah alamıyorum.para yetersizliği ile alakası yok B ye basıyorum silahı seçiyorum bastım almıyor.sonra dıyorum ki bari usp ile oynayayım,arada elime bıçak almaya çalışıyorum fakat almıyor bug oluyor usp gitmiyor elimden.Karışık olmuş olabilir kusura bakma fakat durum böyle

Linklerini gizle |
Cs yi steam ' den kullanın veya buradan indirdin https://csduragi.com/cs-1.6-full-indir.html
Linklerini gizle |
-
Zaten Csduraginin sitesinden indirdim csyi.ve cs 1.6 için para vermek de istemiyorum. yokmu şunun çözümü ya
Linklerini gizle |
denetim masasından cs nizi kaldırın. CSDurağı sitesinden tekrar indirip kurun lütfen.
Linklerini gizle |
-
Öyle de denedim. hem dosya konumunu sildim denetim masasından kaldırdım program özelliklerinden de sildim tekrar düzgünce yükledim yine BAZI serverlerde aynı sorunu yaşıyorum
Linklerini gizle |
-
Bende bu sorunu Yaşıyorum Lütfen Yardım Edin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs85.csduragi.com
- Clan İsmi: Hawkinq -JB-
Ben arada yaşıyorum bu sorunu örneğin 213.238.173.100 e girdim say a yazamıyorum veya bıçak alamıyorum.
Çözüm olarak consola connect 213.238.173.100 yazıyorum sw ye tekrar bağlanınca çözülüyor isterseniz bi deneyin
Çözüm olarak consola connect 213.238.173.100 yazıyorum sw ye tekrar bağlanınca çözülüyor isterseniz bi deneyin
Linklerini gizle |