Arkadaşlar selamın aleyküm, 1.6 bildiğimiz gibi artık hiç iyi yerlere gitmiyor sunucular bomboş , user zor bulunuyor gördüğünüz üzere artık server alıp rahat rahat takılamıyoruz bunun sebebi oyuncu olamaması & rekabet olamaması. Bunları böyle uzun uzun anlatmaya gerek yok uzun zamandır takip ediyorum. Kendi görüş ve önerilerimi sunmak için buraya yazmaya gerek duydum.
1) İlk 10 ipi'nin artık rast gele verilmemesi (Ben serverimi açtım, server dolar dolmaz gibi düşünmeyecek & server ile ilgilenecek)
2) İlk 10 ipinin yada ilk 15 ipinin kendi aralarında yönlendirme atması izin verilecek (Benim kendi görüşüm ve sebebi; hep düşmanlık olacak değil , clanlar arasında dostluk saygı sevgi olduğu sürece dost clanlar kendi aralarında yönlendirme atılmasına izin verilsin bu sayede doluluğun en azından biraz daha artacağına inanıyorum jail=jail'e pro=pro ile yönlendirme atılması ücretsiz bir şekilde)
3) Yabancı serverler'de artık pro bile dahil eğlenceli bir şekilde pluginlerin yüklenmesi (Sebebi; artık normal bir şekilde ilerlemesi zor olduğu için , eğlenceli pluginlerin yüklenmesi ve bunu gerçekten güzel olarak yapan yabancı serverlerin olması. Girip bakın bizim pluginlerle hiç bir alakası bile yok insan zevk alarak oynuyor)
4) Sıra sistemi gelmesi yada ilk 10 ipiyi parayı veren düdüğü çalar meselesi değilde gerçekten ilgilenecek ve doldurabilecek insanlara verilmesi.
Ben sadece bir kaçını yazdım oysa yazacak gerçekten çok şeyler var, şuanda böyle ilerliyoruz ama bu kitle'de bir gün son bulacak elimizden geleni yapalım arkadaşlar tabiki buna CSDurağ'ının yardımlarıyla olur. Artık birşeyler yapmanın ve iyi bir yerlere gelmemiz için her sunucuya sesleniyorum elimizden geleni yapalım lütfen arkadaşlar.
Görüş ve önerilerinizi sizinde bekliyorum. Şimdiden bol userler ve eğlenceli vakitler dilerim
Sunucular Artık Nasıl Olacak?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 48
-
- Arkadaşlar selamın aleyküm bende bir kaç şey eklemek isterim. Tamamen kişisel fikrim, csduragi ban durumları sonrasında çok fazla kullanıcı kaybettiğine inanıyorum. Banlar haklı sebep ile atılan banlar bende yaklaşık olarak 3 defa ban yedim ve yaşımın farkına vardım bundan sonraki süreçlerde yasaklanma gibi durumum söz konusu olmadı. Hepimiz cocuktuk ve büyüdüğümüze inanıyorum. Benim fikrim csduraginda bulunan tüm kullanıcıların yasaklanması açılmalı Yasaklanma listesi sıfıra çekilmeli, oyun oldukça kan kaybediyor zaten en azından tüm csduragi üyelerine kim olursa olsun bir şans tanınmalı büyüdüklerine eminim. ( Benim arkadaşım veya farklı bir kişi banlı değil sadece şahsi fikrim tabii ki kuralları ben belirlemiyorum )
- Ayrıca arkadaşıma katılıyorum ilk 20 ip gibi bir sınırlama olmaması gerektiğine inanıyorum eskiden de bu sekilde ilerlerdi ip kapmak için savaşa girerdik F5 catısmaları
csduragina gelen yeni kurallar tahminimce biraz sıkıntılı olduğuna inanıyorum.
Benim bile örnek vericek olursak teamspeak 3 adresime gelip zorla sunucu satışı için kayıt almaya calısanlar vardı. Çok fazla ki böyle boşluğuma gelip 1 kez kayıt aldılar sonrasında teamspeak 3 adreslerine gittiğimde biz sunucuyu yöneticez sen ödüyeceksin sende ortak olacaksın yoksa csduragi forum sitesine atarız gibi söylemlerle dahi karşılaştık ve bu şekilde eminim ki çok fazla kullanıcı yasaklandı. Saldırı yapmadığı halde saldırı yapar gibi gösterdiler. Evet sunucu satışı yapmak yasak olmalı haklı olarak sitenin kar marjını etkiliyor. Fakat burada forum açan insanlarında iyi niyetli insanlar olmadığını da düsünüyorum.
Çok fazla kan kaybı var ve önlemeye calısmalıyız. cs32.csduragi.com aldım eskiden cs72.csduragi.com sunucusunda 32/32 cekerdik cs32 sunucusuna 1 oyuncu dahi gelmedi ayrıca sunuculara eşit bir şekilde paylastırılmalı. Bana kalırsa birazda yönlendirme satışları oldukça boşaltma yaptığınıda düşünüyorum
- Ayrıca arkadaşıma katılıyorum ilk 20 ip gibi bir sınırlama olmaması gerektiğine inanıyorum eskiden de bu sekilde ilerlerdi ip kapmak için savaşa girerdik F5 catısmaları
csduragina gelen yeni kurallar tahminimce biraz sıkıntılı olduğuna inanıyorum.
Benim bile örnek vericek olursak teamspeak 3 adresime gelip zorla sunucu satışı için kayıt almaya calısanlar vardı. Çok fazla ki böyle boşluğuma gelip 1 kez kayıt aldılar sonrasında teamspeak 3 adreslerine gittiğimde biz sunucuyu yöneticez sen ödüyeceksin sende ortak olacaksın yoksa csduragi forum sitesine atarız gibi söylemlerle dahi karşılaştık ve bu şekilde eminim ki çok fazla kullanıcı yasaklandı. Saldırı yapmadığı halde saldırı yapar gibi gösterdiler. Evet sunucu satışı yapmak yasak olmalı haklı olarak sitenin kar marjını etkiliyor. Fakat burada forum açan insanlarında iyi niyetli insanlar olmadığını da düsünüyorum.
Çok fazla kan kaybı var ve önlemeye calısmalıyız. cs32.csduragi.com aldım eskiden cs72.csduragi.com sunucusunda 32/32 cekerdik cs32 sunucusuna 1 oyuncu dahi gelmedi ayrıca sunuculara eşit bir şekilde paylastırılmalı. Bana kalırsa birazda yönlendirme satışları oldukça boşaltma yaptığınıda düşünüyorum
En son TSyoLL tarafından Pzt Eyl 30, 2024 6:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Burada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben cs 1.6 oynamıyorum. Dönmeyi isterim tabii ki fakat eski ortamlar maalesef ki eskisi gibi mevcut değil. cs32.csduragi.com kiralayarak bunu denedim.
Aslında birazda büyüdük bundan dolayı gerçek hayata atıldık. Kimimiz evlendi kimimiz cocuk sahibi oldu. Buda büyük bir etken..
Aslında birazda büyüdük bundan dolayı gerçek hayata atıldık. Kimimiz evlendi kimimiz cocuk sahibi oldu. Buda büyük bir etken..
Linklerini gizle |
-
Okuyan çoğu kişiye farklı geliyor olabilir. Fakat tahminimce gerçek bu olduğuna inanıyorum. Dost acı söyler. Aşırı artan kurallar her zaman bir yerde patlak verir standart olarak ilerlenmeli kişiye özel yasaklanma atılmamalı. Eminim ki Ömer Bey için herkesin yasaklanmasını acmak cok zor durum, fakat bu şekilde devam ederse daha fazla kan kaybedicez gibi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
hiçbir şey yapılamaz gibi duruyor, son altın dönem covid dönemiydi ekmeğini yiyen yedi, çevresini yapan yaptı. gelişen sistemler ve oyunlar sayesinde düşüş yaşanması içten bile değil. bence bu oyun hiçbir zaman bitmeyecek her zaman bi' alternatif fps oyunu olarak kalacaktır, kült bir yapım çünkü. türkler için de yeri ayrıdır, sokaktan geçen 10 kişiye sorsan 9 kişi oyunu biliyordur. tekrar bir eve kitleneceğimiz an yaşarsak yine dolacaktır.
Linklerini gizle |