Sunucu kiralama ile ilgili herhangi bir değişiklik oldu mu ipler saat kaçta düşüyor beni genel olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim
Sunucu kiralama
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 837
- Server Ip/DNS: 213.238.173.144
- Clan İsmi: BLacK MasK Bas
Sunucu kiralama
Arkadaşlar birçok kişi BLacK Mask clanını bilir. Bir çok farklı nedenden dolayı serverimizi kapatmıştık ama tekrardan bomba gibi sahalara dönmeyi planlıyoruz.
Sunucu kiralama ile ilgili herhangi bir değişiklik oldu mu ipler saat kaçta düşüyor beni genel olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.140
- Clan İsmi: VG
- İletişim:
Sunucu kiralama
Detaylı bilgi panelde mevcut olup detaylar şu şekildedir:CycL0Ne yazdı: Cmt Kas 21, 2020 11:08 am Arkadaşlar birçok kişi BLacK Mask clanını bilir. Bir çok farklı nedenden dolayı serverimizi kapatmıştık ama tekrardan bomba gibi sahalara dönmeyi planlıyoruz.
Sunucu kiralama ile ilgili herhangi bir değişiklik oldu mu ipler saat kaçta düşüyor beni genel olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim![]()
Kod: Tümünü seç
DİKKAT - SÜRESİ YAKLAŞAN SUNUCULAR için;
Bu listede yer alan sunucular süre bitiminde KESİN OLARAK KİRALIĞA DÜŞMEYECEKTİR.
Sunucu sahiplerinin, ürünlerini son güne kadar uzatma hakları vardır.
Sunucu sahipleri, sunucularını uzatmaz ise genel olarak burada belirtilen tarihte veya
1 gün sonra saat 21:00-21:30 arası sistem tarafından otomatik kiralığa koyulur.
Talep edilmesi durumunda sunucu sahiplerine 1-2 gün ek süre verilir.
İlk Ödeme Fiyatı 600₺ üstü olan sunucular 6 aylık, 9 aylık veya 12 aylık olarak kiralanmaktadır
Detaylı satış bilgisi için : 0212 909 1992 WhatsApp üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 837
- Server Ip/DNS: 213.238.173.144
- Clan İsmi: BLacK MasK Bas
Sunucu kiralama
Escape açıcam kardeşim evetazaptty yazdı: Cmt Kas 21, 2020 3:05 pmKnk zombi escape mod mu kuracam da ye. Inşaallah se acarsınCycL0Ne yazdı: Cmt Kas 21, 2020 11:08 am Arkadaşlar birçok kişi BLacK Mask clanını bilir. Bir çok farklı nedenden dolayı serverimizi kapatmıştık ama tekrardan bomba gibi sahalara dönmeyi planlıyoruz.
Sunucu kiralama ile ilgili herhangi bir değişiklik oldu mu ipler saat kaçta düşüyor beni genel olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim![]()
Linklerini gizle |