Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam+ sorun

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Steam+ sorun

Mesaj gönderen specified »

Steam+ kuran kişilerde oyundan atma & serverdan atma gibi sorunlar gerçekleşiyor, çözümü nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam+ sorun

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Oyun dosya bütünlüğünü doğrulasınlar, windows tarafında oyuna müdahale edebilecek programları kullanmasınlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Steam+ sorun

Mesaj gönderen specified »

Yek'-ta yazdı: Pzr May 31, 2020 5:39 am Oyun dosya bütünlüğünü doğrulasınlar, windows tarafında oyuna müdahale edebilecek programları kullanmasınlar.
Oyuna müdahale eden bi programı kullanan yok. Bi tsleri açık?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Steam+ sorun

Mesaj gönderen OPC Line »

specified yazdı: Pzr May 31, 2020 5:22 am Steam+ kuran kişilerde oyundan atma & serverdan atma gibi sorunlar gerçekleşiyor, çözümü nedir?
Genelde bu sorunlar Amd ekran kartlarında oluyor. Sizde de aynı mı durum ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ZArchiver

Steam+ sorun

Mesaj gönderen ZArchiver »

sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi
bu konuda counter-strike-genel/net-queuepacket-ws ... 10-10.html sorunu yaşıyodum eklentiler yine aynı steam+ yok sorunum düzeldi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Steam+ sorun

Mesaj gönderen OPC Line »

ZArchiver yazdı: Pzr May 31, 2020 3:07 pm sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi
bu konuda counter-strike-genel/net-queuepacket-ws ... 10-10.html sorunu yaşıyodum eklentiler yine aynı steam+ yok sorunum düzeldi
evet amd ekran kartı cs 1.6 da sorunlar yaşatıyor. steam+ sorunu , düşük fps sorunu, diye sırayalabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam+ sorun

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Windows oyun çubuğu, Nvidia geforce experience gibi programı var ise amd nin onu kapatıp denemeniz lazım. OBS bile steam+nın çalışmasını etkileyebiliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

cazi53

Steam+ sorun

Mesaj gönderen cazi53 »

Yek'-ta yazdı: Pzr May 31, 2020 3:28 pm Windows oyun çubuğu, Nvidia geforce experience gibi programı var ise amd nin onu kapatıp denemeniz lazım. OBS bile steam+nın çalışmasını etkileyebiliyor.
Oyundan bir arkadaş söyledi steam+ kullandığımı görüp sende de düşmeler oluyor mu diye sordu evet demiştim. Steam+ dan dolayı dedi sonra test ettim cidden kaldırdıktan sonra bir kere bile düşme kopma yaşamadım. Bunu 1 2 gün deneyimleyip konu açmayayım dedim en az 1 hafta 1.5 hafta deneyimledim. Hatta sağlama olarak başka steamli arkadaşıma da kurdurttum aynı anda düştük server'lardan. Yetkisi olan steam+ larda sorun olmuyor bu arada .

1-1.5 hafta test edip konu açarım dedim hazır açılmışı varken bende kendi yaşadıklarımı anlatayım dedim.
Nvidia geforce experience bunu da kaldırıp test ettim sonuç aynı yekta. Arka planda çalışan uygulamalarım eskiden neyse hepsi aynı son 2 3 aydır var bu problem.

Steam+ ında bi esprisi kalmadı benim açımdan zaten . Çoğu kişi ne olduğunu bilmiyor. Bilen de yok ondan da açıyorlar hileyi diyor zaten. Her server'da ss'ler havada uçuşuyor kendi açımdan söylüyorum. Zırt pırt gel ts ver tw. Kaldırdım kafam rahat şuan.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Steam+ sorun

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Oyun güncelleniyor, ama steam+ yı güncelleyebilecek kişi artık oyun ile ilgilenmiyor. Bu sebep ile yakın zamanda steam+ desteği muhtemelen kaldırılacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

bibakimcikim

Steam+ sorun

Mesaj gönderen bibakimcikim »

OPC Line yazdı: Pzr May 31, 2020 3:19 pm
ZArchiver yazdı: Pzr May 31, 2020 3:07 pm sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi
evet amd ekran kartı cs 1.6 da sorunlar yaşatıyor. steam+ sorunu , düşük fps sorunu, diye sırayalabilirim
Ya Biraz Konuyu şaşırtmış olabilirim ama bu sorun bendede var İşlemcim İ5 3.Nesil AMD Radeon 520 Ekran Kartı var ve Cs İlk girdiğimde 800 FPSe kadar alırken 30 Dakika içinde 80e sabitleniyor sonra 60 sonra 40 sonra 20de kalıyor quit atıp tekrar girdiğimde tekrar 800 oluyor :D gerçekten bir açıklama yapabilecek varmı acil bir sorun Bilgisayar Laptop HP Pavilion G6 Parçalar Sonradan eklendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala