Steam+ sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1008
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Steam+ sorun
Steam+ kuran kişilerde oyundan atma & serverdan atma gibi sorunlar gerçekleşiyor, çözümü nedir?
Link: | |
Linklerini gizle |
Steam+ sorun
Oyun dosya bütünlüğünü doğrulasınlar, windows tarafında oyuna müdahale edebilecek programları kullanmasınlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1008
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Steam+ sorun
Oyuna müdahale eden bi programı kullanan yok. Bi tsleri açık?Yek'-ta yazdı: Pzr May 31, 2020 5:39 am Oyun dosya bütünlüğünü doğrulasınlar, windows tarafında oyuna müdahale edebilecek programları kullanmasınlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Steam+ sorun
Genelde bu sorunlar Amd ekran kartlarında oluyor. Sizde de aynı mı durum ?specified yazdı: Pzr May 31, 2020 5:22 am Steam+ kuran kişilerde oyundan atma & serverdan atma gibi sorunlar gerçekleşiyor, çözümü nedir?
Linklerini gizle |
-
Steam+ sorun
sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi
bu konuda counter-strike-genel/net-queuepacket-ws ... 10-10.html sorunu yaşıyodum eklentiler yine aynı steam+ yok sorunum düzeldi
bu konuda counter-strike-genel/net-queuepacket-ws ... 10-10.html sorunu yaşıyodum eklentiler yine aynı steam+ yok sorunum düzeldi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Steam+ sorun
evet amd ekran kartı cs 1.6 da sorunlar yaşatıyor. steam+ sorunu , düşük fps sorunu, diye sırayalabilirimZArchiver yazdı: Pzr May 31, 2020 3:07 pm sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi
Linklerini gizle |
Steam+ sorun
Windows oyun çubuğu, Nvidia geforce experience gibi programı var ise amd nin onu kapatıp denemeniz lazım. OBS bile steam+nın çalışmasını etkileyebiliyor.
Linklerini gizle |
-
Steam+ sorun
Oyundan bir arkadaş söyledi steam+ kullandığımı görüp sende de düşmeler oluyor mu diye sordu evet demiştim. Steam+ dan dolayı dedi sonra test ettim cidden kaldırdıktan sonra bir kere bile düşme kopma yaşamadım. Bunu 1 2 gün deneyimleyip konu açmayayım dedim en az 1 hafta 1.5 hafta deneyimledim. Hatta sağlama olarak başka steamli arkadaşıma da kurdurttum aynı anda düştük server'lardan. Yetkisi olan steam+ larda sorun olmuyor bu arada .Yek'-ta yazdı: Pzr May 31, 2020 3:28 pm Windows oyun çubuğu, Nvidia geforce experience gibi programı var ise amd nin onu kapatıp denemeniz lazım. OBS bile steam+nın çalışmasını etkileyebiliyor.
1-1.5 hafta test edip konu açarım dedim hazır açılmışı varken bende kendi yaşadıklarımı anlatayım dedim.
Nvidia geforce experience bunu da kaldırıp test ettim sonuç aynı yekta. Arka planda çalışan uygulamalarım eskiden neyse hepsi aynı son 2 3 aydır var bu problem.
Steam+ ında bi esprisi kalmadı benim açımdan zaten . Çoğu kişi ne olduğunu bilmiyor. Bilen de yok ondan da açıyorlar hileyi diyor zaten. Her server'da ss'ler havada uçuşuyor kendi açımdan söylüyorum. Zırt pırt gel ts ver tw. Kaldırdım kafam rahat şuan.
Linklerini gizle |
Steam+ sorun
Oyun güncelleniyor, ama steam+ yı güncelleyebilecek kişi artık oyun ile ilgilenmiyor. Bu sebep ile yakın zamanda steam+ desteği muhtemelen kaldırılacaktır.
Linklerini gizle |
-
Steam+ sorun
Ya Biraz Konuyu şaşırtmış olabilirim ama bu sorun bendede var İşlemcim İ5 3.Nesil AMD Radeon 520 Ekran Kartı var ve Cs İlk girdiğimde 800 FPSe kadar alırken 30 Dakika içinde 80e sabitleniyor sonra 60 sonra 40 sonra 20de kalıyor quit atıp tekrar girdiğimde tekrar 800 oluyorOPC Line yazdı: Pzr May 31, 2020 3:19 pmevet amd ekran kartı cs 1.6 da sorunlar yaşatıyor. steam+ sorunu , düşük fps sorunu, diye sırayalabilirimZArchiver yazdı: Pzr May 31, 2020 3:07 pm sorun bendede var steam+ yı bıraktım sxe için amd ekran kartım var sorun düzeldi gibi

Linklerini gizle |