Selamlar yeni steam aldım cs yi bazı sorularım var
1) başlatma seçenekleri nedir. Oraya fps için kod yazsam yükselir mi ekran kartım kötü bir süreliğine kötü pc ile oynayacam.
2) bazen görüyordum bazı userler steam guard ile bağlandı diye bi yazı geliyodu onun için ne yapmam lazım
3) steamda şuanda genel sorun mu var acaba kimsenin steam profilini göremiyorum. Bazı sw lere girdim baktım bi bende profil fotosu var steam olan varmı dedim var dedi bir kaç kişi . Onlarda benim profil fotom gözükmediğini söylediler.
4) cl_bobcycle 0 kodunu yazınca neden awp nin yarısı gözüküyor ve adam yere eğiliyo gibi sanki.
5 ) steam da pc den cs yi silsem geri yüklesem steama zararı olurmu
İlk defa steam kullanıyorum sorularım belki saçma gelebilir sizlere hoş görün
Steam cs 1.6 sorular
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
-
Steam cs 1.6 sorular
normal indirmeli csyle steamdeki cs arasında fark var zaten normal cs fps sorunları var optimasyon sorunları steamdeki cs ye herhangi bir fps kod filan yapmana gerek yok rahatca oynarsın .d
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Steam cs 1.6 sorular
Bu dediğimi yap fps artışı baya olacaktır. Düşük boyutlu ekran kartları için iyi bi ayar.JustR1x yazdı: Cmt Mar 31, 2018 2:49 pm
Steam CS 16 yı açtıktan sonra ayarlara gir. Ordan video kısmına gel. Karşına tik koyulacak kutucuklar gelcek. Onları gösterdiğim gibi işaretle. Kaydet,oyun açılıp kapanacak. Ve fps artmış olcak oyunda.
Steam+ ile giriş yaptı için de bu konuya bak counter-strike-genel/steam-tum-csduragi ... eam%20hile
Profil için ise o arada olmakta, bazen steam ile girenlerin profilleri gözükmemekte ama ctrl+shift yaptığınızda oyunda steam ile girenler gözükmekte
CS’yi silip yüklemen steame zarar vermez. Sildikten sonra geri steam hesabından indirirsin oyunu. Oyun hesabında kalıcı olarak durmakta.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
-
Steam cs 1.6 sorular
teşekkürlerJustR1x yazdı: Cum Nis 20, 2018 7:36 amBu dediğimi yap fps artışı baya olacaktır. Düşük boyutlu ekran kartları için iyi bi ayar.JustR1x yazdı: Cmt Mar 31, 2018 2:49 pm
Steam CS 16 yı açtıktan sonra ayarlara gir. Ordan video kısmına gel. Karşına tik koyulacak kutucuklar gelcek. Onları gösterdiğim gibi işaretle. Kaydet,oyun açılıp kapanacak. Ve fps artmış olcak oyunda.
Steam+ ile giriş yaptı için de bu konuya bak counter-strike-genel/steam-tum-csduragi ... eam%20hile
Profil için ise o arada olmakta, bazen steam ile girenlerin profilleri gözükmemekte ama ctrl+shift yaptığınızda oyunda steam ile girenler gözükmekte
CS’yi silip yüklemen steame zarar vermez. Sildikten sonra geri steam hesabından indirirsin oyunu. Oyun hesabında kalıcı olarak durmakta.
Linklerini gizle |