Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam cs 1.6 sorular

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
HaLLuCinati0NNNNN*

Steam cs 1.6 sorular

Mesaj gönderen HaLLuCinati0NNNNN* »

Selamlar yeni steam aldım cs yi bazı sorularım var
1) başlatma seçenekleri nedir. Oraya fps için kod yazsam yükselir mi ekran kartım kötü bir süreliğine kötü pc ile oynayacam.
2) bazen görüyordum bazı userler steam guard ile bağlandı diye bi yazı geliyodu onun için ne yapmam lazım
3) steamda şuanda genel sorun mu var acaba kimsenin steam profilini göremiyorum. Bazı sw lere girdim baktım bi bende profil fotosu var steam olan varmı dedim var dedi bir kaç kişi . Onlarda benim profil fotom gözükmediğini söylediler.
4) cl_bobcycle 0 kodunu yazınca neden awp nin yarısı gözüküyor ve adam yere eğiliyo gibi sanki.
5 ) steam da pc den cs yi silsem geri yüklesem steama zararı olurmu

İlk defa steam kullanıyorum sorularım belki saçma gelebilir sizlere hoş görün

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Steam cs 1.6 sorular

Mesaj gönderen vanessaaa »

normal indirmeli csyle steamdeki cs arasında fark var zaten normal cs fps sorunları var optimasyon sorunları steamdeki cs ye herhangi bir fps kod filan yapmana gerek yok rahatca oynarsın .d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Steam cs 1.6 sorular

Mesaj gönderen JustR1x »

JustR1x yazdı: Cmt Mar 31, 2018 2:49 pm Resim

Steam CS 16 yı açtıktan sonra ayarlara gir. Ordan video kısmına gel. Karşına tik koyulacak kutucuklar gelcek. Onları gösterdiğim gibi işaretle. Kaydet,oyun açılıp kapanacak. Ve fps artmış olcak oyunda.
Bu dediğimi yap fps artışı baya olacaktır. Düşük boyutlu ekran kartları için iyi bi ayar.

Steam+ ile giriş yaptı için de bu konuya bak counter-strike-genel/steam-tum-csduragi ... eam%20hile

Profil için ise o arada olmakta, bazen steam ile girenlerin profilleri gözükmemekte ama ctrl+shift yaptığınızda oyunda steam ile girenler gözükmekte

CS’yi silip yüklemen steame zarar vermez. Sildikten sonra geri steam hesabından indirirsin oyunu. Oyun hesabında kalıcı olarak durmakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Steam cs 1.6 sorular

Mesaj gönderen specified »

Cozunurluk kacta oynuyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
HaLLuCinati0NNNNN*

Steam cs 1.6 sorular

specified yazdı: Cum Nis 20, 2018 1:01 pm Cozunurluk kacta oynuyorsun
1024 × 768

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
HaLLuCinati0NNNNN*

Steam cs 1.6 sorular

JustR1x yazdı: Cum Nis 20, 2018 7:36 am
JustR1x yazdı: Cmt Mar 31, 2018 2:49 pm Resim

Steam CS 16 yı açtıktan sonra ayarlara gir. Ordan video kısmına gel. Karşına tik koyulacak kutucuklar gelcek. Onları gösterdiğim gibi işaretle. Kaydet,oyun açılıp kapanacak. Ve fps artmış olcak oyunda.
Bu dediğimi yap fps artışı baya olacaktır. Düşük boyutlu ekran kartları için iyi bi ayar.

Steam+ ile giriş yaptı için de bu konuya bak counter-strike-genel/steam-tum-csduragi ... eam%20hile

Profil için ise o arada olmakta, bazen steam ile girenlerin profilleri gözükmemekte ama ctrl+shift yaptığınızda oyunda steam ile girenler gözükmekte

CS’yi silip yüklemen steame zarar vermez. Sildikten sonra geri steam hesabından indirirsin oyunu. Oyun hesabında kalıcı olarak durmakta.
teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala