Steam ödeme sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 92
- Server Ip/DNS: 213.238.173.79
- Clan İsmi: Medusa GaminG
Steam ödeme sorunu
Merhaba arkadaşlar
Steamdan csgo almaya calıstım 2-3 kere denedım alamadım banka kartı ile fakat garanti uygulamasına girdigimde steam tarafından 24tl ücret kesilmiş buda yanı csgoyu almısım gibi gözüktü fakat oyun kütüphaneme düşmedi napabilirim?
Steamdan csgo almaya calıstım 2-3 kere denedım alamadım banka kartı ile fakat garanti uygulamasına girdigimde steam tarafından 24tl ücret kesilmiş buda yanı csgoyu almısım gibi gözüktü fakat oyun kütüphaneme düşmedi napabilirim?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Steam ödeme sorunu
Magazada ara'da arat oyunu oyna tıkla zaten kütüphanede değilse ordan yükleye bilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Steam ödeme sorunu
Kardeşim Steam'a Yeni Bir Özellik Geldi Aldıkdan 72 Saat Sonra Kütüphane'ne düşecek.
Linklerini gizle |
-
Steam ödeme sorunu
Ne Zaman geldi o Özellik ?`ImparatoR* yazdı: Çrş Mar 21, 2018 9:17 pm Kardeşim Steam'a Yeni Bir Özellik Geldi Aldıkdan 72 Saat Sonra Kütüphane'ne düşecek.
Linklerini gizle |
-
Steam ödeme sorunu
ödedıgım halde ödenmemıs gözüküyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Steam ödeme sorunu
Steam Forumunda Konu açın orda yetkililer bakıp halleder yada arkadaşın dediği gibi kütüphaneye 72 saat sonra gelicekmiş yeni özellikmiş.
Linklerini gizle |
-
-
Steam ödeme sorunu
Aynen kardeşim normalde ben güzel oyunlardan alırım direk kütüphaneye geliyor çözemedim sorunu

Linklerini gizle |
-
Steam ödeme sorunu
Bende ilk defa karsılastım boyle sorunla PUBG almıştım anında kütüphanedeydide bunu anlayamadım bakalım ticket attım umarım yanmaz para 

Linklerini gizle |
Steam ödeme sorunu
İşlem sırasında sayfada ileri geri gibi durumlar yaşandı ise steam parayı çeker ürünüde sana direkt vermez. Ama bu gibi durumda senin önüne sarı bir bilgilendirme ekranı çıkması lazım. (bir ürünü alırken işlemi tekrarlama gibi. )
Bizim arkadaşın başına geldi. Parayı aynı şekilde çekti fakat kart yüzünden oyunu vermedi tabiki. 72 gibi bir saat sonunda kütüphaneye düştü fakat steam desteğe durumunu bildirmen gerekmekte.
Bizim arkadaşın başına geldi. Parayı aynı şekilde çekti fakat kart yüzünden oyunu vermedi tabiki. 72 gibi bir saat sonunda kütüphaneye düştü fakat steam desteğe durumunu bildirmen gerekmekte.
Linklerini gizle |