Eğer öyleyse bu bir kalkismadir arkadaşlar lütfen indirmeyelim boykot felan edelim 1.6 ELDEN gitmesin
Steam'de Cs 1.6 ve Go indirimde
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Cs:GO ücretsiz mı şuan ? Öyle gördüm ama
Eğer öyleyse bu bir kalkismadir arkadaşlar lütfen indirmeyelim boykot felan edelim 1.6 ELDEN gitmesin
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Evet Csgo ücretsiz ama deneme sürümü (demo) gibi bir şey Resmi Sunucular ve online sunucular hariç sadece botlarla oynayabiliyorsun.oCezaMelegi yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:37 pm Cs:GO ücretsiz mı şuan ? Öyle gördüm ama
Eğer öyleyse bu bir kalkismadir arkadaşlar lütfen indirmeyelim boykot felan edelim 1.6 ELDEN gitmesin![]()
Full sürümü normalde 25 tl şuan indirimde oldugu için 12.50 Tl.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
benim bi arkadasin hesabinda gormustum cs go yu hatta benden dileniyordu cs go yu birgun baktim profilinde gordum cs go yu sordum almissinya dedim , yok dedi ucretsiz demo gibi birsey ama online giremiyorum demişti botlarla oynabiliyormuş . ama sarmaz bence yabyfurkan4242 yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:50 pmEvet Csgo ücretsiz ama deneme sürümü (demo) gibi bir şey Resmi Sunucular ve online sunucular hariç sadece botlarla oynayabiliyorsun.oCezaMelegi yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:37 pm Cs:GO ücretsiz mı şuan ? Öyle gördüm ama
Eğer öyleyse bu bir kalkismadir arkadaşlar lütfen indirmeyelim boykot felan edelim 1.6 ELDEN gitmesin![]()
Full sürümü normalde 25 tl şuan indirimde oldugu için 12.50 Tl.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Dedigim gibi. Ayn botlarla oynasan indirdigine deymez basacan parayi oynucann OyunuBarboros yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:57 pmbenim bi arkadasin hesabinda gormustum cs go yu hatta benden dileniyordu cs go yu birgun baktim profilinde gordum cs go yu sordum almissinya dedim , yok dedi ucretsiz demo gibi birsey ama online giremiyorum demişti botlarla oynabiliyormuş . ama sarmaz bence yabyfurkan4242 yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:50 pmEvet Csgo ücretsiz ama deneme sürümü (demo) gibi bir şey Resmi Sunucular ve online sunucular hariç sadece botlarla oynayabiliyorsun.oCezaMelegi yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:37 pm Cs:GO ücretsiz mı şuan ? Öyle gördüm ama
Full sürümü normalde 25 tl şuan indirimde oldugu için 12.50 Tl.ha 1.6 daki botlarla oynuyorsun ha onu

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
yaktirma sigaralarami 1.cisi cs go dan kalici banliyim 2.cisi 400 tl yatirdigim hesap çalindibyfurkan4242 yazdı: Cum Kas 23, 2018 6:02 pmDedigim gibi. Ayn botlarla oynasan indirdigine deymez basacan parayi oynucann OyunuBarboros yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:57 pmbenim bi arkadasin hesabinda gormustum cs go yu hatta benden dileniyordu cs go yu birgun baktim profilinde gordum cs go yu sordum almissinya dedim , yok dedi ucretsiz demo gibi birsey ama online giremiyorum demişti botlarla oynabiliyormuş . ama sarmaz bence yabyfurkan4242 yazdı: Cum Kas 23, 2018 5:50 pm
Evet Csgo ücretsiz ama deneme sürümü (demo) gibi bir şey Resmi Sunucular ve online sunucular hariç sadece botlarla oynayabiliyorsun.
Full sürümü normalde 25 tl şuan indirimde oldugu için 12.50 Tl.ha 1.6 daki botlarla oynuyorsun ha onu
DEMİŞLERR.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
-
Demoyu alıp indirip oynayıp denersin, sonrasında seversen kasmıyorsa alırsın tam sürümünü. Üzerine kuracağından daha hızlı iner.
Linklerini gizle |