Steam id ban kaldırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 82
Steam id ban kaldırma
Serverden banladığım steam oyuncumun her yerden banını kaldırdıgım halde oyuncu giremiyor bilgisi olan varmı acaba ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 396
Steam id ban kaldırma
Panelden amx_unban steam id yaz ardından banned cfgdende sil ve map deiş
Linklerini gizle |
Steam id ban kaldırma
amx_unbanmenu de ID ler gözükmüyor, ama IP adresleri gözüküyor. Bu konudan bende şikayetçiyim, çözüm arayıp duruyorum sadece. AuthID ban kaldırmak istersen konsola amx_unban "AuthID" şeklinde yaz. Tırnakların olmasına dikkat et, böyle açabilirsin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Steam id ban kaldırma
@CSmiLeFaCe amx_unbanmenu deki STEAM ID lerden bahsediyorsanız, bende gözüküyor.Gözükme şekli budur;
UnBan STEAMID or IP?
1.STEAM ID
2.IP
0.Exit
Sizlerde gözükmeyen nedir?
UnBan STEAMID or IP?
1.STEAM ID
2.IP
0.Exit
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Steam id ban kaldırma
Bi kısmı görünmüyor herhalde daha önce bende yaşadım amx_unbanmenude banlı olmaması + banned.cfg ve listip.cfg nin içide boş olmasına rağmen banlıydı. Çözüm olarak Oyuncunun steam id sini alıp amnx_unban "id" şeklinde kaldırdım steamid bulmak için herhangi bir servere girip konsola status yazınca serverdeki kişilerin steam id leri görünür ordan bakabilir.uzman59 yazdı:@CSmiLeFaCe amx_unbanmenu deki STEAM ID lerden bahsediyorsanız, bende gözüküyor.Gözükme şekli budur;
UnBan STEAMID or IP?
1.STEAM ID
2.IP
0.Exit
Linklerini gizle |
-
Steam id ban kaldırma
@By.Dehset amx_unbanmenu/1.STEAM ID deki idler ile banned cfg deki idler zaten aynı , tüm banların buralardan kaldırılmasına rağmen banlı gözükülüyorsa ,panel ban atmıştır diye düşünüyorum ,bizimde başımıza geldi ,ne kadar ban kaldırmayı deneksekde bir sonuca waramamıştık ,sonrasında çözümü serveri reslemekde bulduk
serveri restleyince tüm banlar açılıyor , sizlerede tawsiye ederim .

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Steam id ban kaldırma
Panel ban da aynı mantık servere komut gönderiyor amx_addban amx_banip gibisinden bi ban yüzündende serveri resetlemek gereksiz gibi duruyor.
Linklerini gizle |
Steam id ban kaldırma
Artık panelde amx_unban ip yada "id" yazınca kaldırılıyor olması lazım. Fakat bi aralar kaldırılmıyordu server restliyorduk. Biliyorum biraz saçma gibi ama adama malesef kaldıramayız diyorduk. Çünki nalet ban id lede ip lede kalkmıyordu.
Linklerini gizle |
Steam id ban kaldırma
Sorunun cevabını buldum, Ömer TELLİ'ye ilettim, yakında ilgilenecektir.
Linklerini gizle |
-
Steam id ban kaldırma
@CSmiLeFaCe sorunun cevabını bulmanız sevindirici bir durum, ancak paylaşım yapmamanızı gerektiren nedir ? sorunun cözümünün ne zaman ve nasıl sonuç aldığını yada alacağını nasıl anlıyacağız ?
Linklerini gizle |