Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Steam Avatar Sorunu

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CivilEngineer
Server Ip/DNS: 213.238.173.204
Clan İsmi: CivilGaming
İletişim:

Steam Avatar Sorunu

Mesaj gönderen CivilEngineer »

cs4.csduragi.net serverimizda steam oyuncularının avatarları gözükmemektedir. Diğer serverlara giriş yaptığımızda herhangi bir sorun yok. Ancak bizim sunucumuzda steam olan hiç bir oyuncunun steam avatarı gözükmemektedir. Daha önce forumda buna benzer bir konu buldum ancak çözümü ile ilgili bir sonuç bulamadım.
Sorun bizden kaynaklı mıdır? Yoksa sunucuyla alakalı mıdır?

@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Steam Avatar Sorunu

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

İlginç bir sorun. Skor tablosunda VIP gösterme eklentisinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Açıkçası benimde bir fikrim yok.

Ancak bu duruma herhangi bir eklenti mi sebep oluyor diye öğrenmek için tüm eklentilerini bi devredışı bırakıp harita değiştir. Birde öyle dene , bi bakalım durum nedir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CivilEngineer
İletişim:

Steam Avatar Sorunu

Fatih ~ EjderYa yazdı: Prş Kas 07, 2019 11:44 pm İlginç bir sorun. Skor tablosunda VIP gösterme eklentisinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Açıkçası benimde bir fikrim yok.

Ancak bu duruma herhangi bir eklenti mi sebep oluyor diye öğrenmek için tüm eklentilerini bi devredışı bırakıp harita değiştir. Birde öyle dene , bi bakalım durum nedir.
Öneriniz için teşekkür ederim. Denedikten sonra tekrar sizi bilgilendiricem. Ancak net anlayamadigim bir konu icin tek bir şey sormak istiyorum. Yaklaşık olarak 6-7 aydir ayni eklentiler kullaniliyor. Bu süre zarfında sorun yaşamıyorken neden bir anda sorun çıkıyor? Yani sorunsuz giden şeyler neden bir anda sorunlu hale dönebiliyor tek anlayamadığım nokta bu. Dediğiniz şekilde eklentileri komple kapatip tek tek acmayi deneyerek deneyip haber vericem. Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
CivilEngineer
İletişim:

Steam Avatar Sorunu

Fatih ~ EjderYa yazdı: Prş Kas 07, 2019 11:44 pm İlginç bir sorun. Skor tablosunda VIP gösterme eklentisinden kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Açıkçası benimde bir fikrim yok.

Hiç bir eklentiyi kapatmadan sunucuya kapat-aç yaptım sorun düzeldi. Ancak şöyle bir ilginç olay paylaşmak istiyorum:

1. Bu sorun başlamadan önce sunucuma kapat aç yapmıştım. Sunucuya kapat aç yaptıktan sonra
a.) Steam avatarları gözükmedi.
b.) Kendime ait olan Steam İd değişti. Bu yüzden panelde yazılı olan steam id yetkim geçersiz oldu. Bunun yerine amx_who yazarak yenilenen steam id numaramı tekrardan panele yazarak adminliği aktifleştirdim.
2.Şimdi sunucuya tekrar kapat aç yaptım.
a.) Steam avatarları gözükmeye başladı.
b.) Daha önce kullanmış olduğum steam id numaram tekrar geçerli oldu.

Not: Steam kullanıcısıyım.

Neden kaynaklandı neden böyle oldu hiç bir fikrim yok. Anlayabilmiş değilim. İlginç :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Steam Avatar Sorunu

Mesaj gönderen PouexOfficial »

CivilEngineer yazdı: Cum Kas 08, 2019 12:12 am

Hiç bir eklentiyi kapatmadan sunucuya kapat-aç yaptım sorun düzeldi. Ancak şöyle bir ilginç olay paylaşmak istiyorum:

1. Bu sorun başlamadan önce sunucuma kapat aç yapmıştım. Sunucuya kapat aç yaptıktan sonra
a.) Steam avatarları gözükmedi.
b.) Kendime ait olan Steam İd değişti. Bu yüzden panelde yazılı olan steam id yetkim geçersiz oldu. Bunun yerine amx_who yazarak yenilenen steam id numaramı tekrardan panele yazarak adminliği aktifleştirdim.
2.Şimdi sunucuya tekrar kapat aç yaptım.
a.) Steam avatarları gözükmeye başladı.
b.) Daha önce kullanmış olduğum steam id numaram tekrar geçerli oldu.

Not: Steam kullanıcısıyım.

Neden kaynaklandı neden böyle oldu hiç bir fikrim yok. Anlayabilmiş değilim. İlginç :)
Reunion modulu yapıyor bunların hepsini bütün giriş yapan kişilere steam gibi gosteriyor status'dan bakabilirsiniz herkes steam olarak gozukur bu modulun yaptıgı bişey arada boyle hatalar çıkartıyor olabilir aç kapa yaparak düzeltebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala